Buisventilatoren

Ventilatieklus? Wij maken hem makkelijk! Hieronder vind je de meest hoogwaardige buisventilatoren, tegen de meest scherpe prijzen. Ga bijvoorbeeld voor een stille en krachtige buisventilator van Ruck, S-Vent of S&P. We hebben ze in alle diametermaten en vermogens, en met extra functies als een nalooptimer, toerentalregeling of PWM schakelaar. Kies je model en bestel direct om je ventilator direct thuis te laten bezorgen!

Filteren

Buisventilatoren voor badkamer, keuken, toilet en meer

Goede ventilatie is van groot belang voor een gezond binnenklimaat. Of het nu gaat om een badkamer, een toilet, een keuken of een kantoorruimte. In badkamers is ventilatie bovendien onmisbaar om de luchtvochtigheid weer op peil te brengen na het douchen of baden. Een buisventilator is vaak de ideale oplossing. Dit type ventilatoren is namelijk erg krachtig, werkt zeer stil en kan naar wens ingesteld en bediend worden.

Er is altijd de perfecte buisventilator

Bij Weltechniek vind je altijd de perfecte buisventilator, van topmerken als Ruck, S-Vent en S&P. In de eerste plaats is het natuurlijk belangrijk dat de ventilator goed aansluit op de spirobuis of de ventilatieslang. Daarom hebben we ze in verschillende diametermaten, waaronder 100, 125 en 150 mm. Ook heb je veel keuze wat betreft vermogen. Zelfs voor de langste ventilatiebuis hebben we de perfecte ventilator, uit kunststof of metaal.

Ventilator in ventilatiekanaal monteren

Al onze buisventilatoren worden geleverd met een uitgebreide, Nederlandstalige gebruiksaanwijzing. Hierin lees je hoe je de ventilator correct installeert. Je kunt de ventilatoren rechtstreeks op spirobuizen en ventilatieslangen monteren, maar je kunt hiervoor ook de speciale verbindingsstukken gebruiken, om trillingsgeluiden tot een minimum te beperken. Kom je er niet uit of heb je vragen over een ventilator of de montage ervan? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Buisventilator kopen bij Weltechniek

Kan je niet wachten om te beginnen met ventileren? Bestel je buisventilator dan direct! Als je vandaag voor 17.00 uur bestelt, en de ventilator is op voorraad, heb je hem morgen al in huis. Bestellingen vanaf €75,- bezorgen we bovendien helemaal gratis en je krijgt standaard 30 dagen bedenktijd op al je spullen. Zo maken wij jouw werk makkelijk!