Buisventilator 100 mm

Heb je een buisventilator van 100mm nodig? Dan zit je goed bij Weltechniek! Wij hebben een bijzonder breed assortiment buisventilatoren in deze diametermaat, van topmerken als Ruck, S-Vent, S&P en Can-Fan. Ga bijvoorbeeld voor een model met nalooptimer (ideaal voor toilet en badkamer) of bestel een superstille ventilator voor montage in kantoren of massageruimtes. Bestel direct en profiteer van gratis verzending vanaf €125,-!

Filteren

Toont alle 14 resultaten

Toont alle 14 resultaten

Buisventilatoren met een diameter van 100mm

Goede ventilatie is onmisbaar is iedere ruimte. In ruimtes waar gewerkt, behandeld en geleefd wordt, is ventilatie nodig om te zorgen voor verse lucht en een gezond binnenklimmaat. In vochtige ruimtes als badkamers is ventilatie van groot belang om de luchtvochtigheid te kunnen controleren en vochtschade (schimmels!) te voorkomen. Een buisventilator van 100 mm is in veel gevallen perfect, omdat de meest voorkomende diametermaat van ventilatiebuizen ook 100 mm is.

Buisventilator 100mm met naloop-timer, extra stil en meer

Bij ons kun je voor deze diametermaat terecht voor buisventilatoren van de beste merken, zoals Ruck, S-vent en S&P. Er is een hoop te kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een model met instelbare nalooptimer? Ideaal voor ruimtes als de badkamer en het toilet! Voor ruimtes waarin je niet gestoord wilt worden adviseren we een extra stil model van bijvoorbeeld Ruck of Soler & Palau. Die werken namelijk volledig geruisloos. Ook zijn er verschillende opties met betrekking tot het regelen van het toerental. 

100mm buisventilator installeren op ventilatiekanaal 

Misschien een open deur, maar we zeggen het toch maar even: een buisventilator 100 mm past alleen op een ronde ventilatiebuis met een diameter van 100 mm. Let dus op de maat die je bestelt! Alle buisventilatoren worden geleverd met een gebruiksaanwijzing, waarin je precies kunt lezen hoe je hem aansluit. Voor montage tussen spirobuizen, raden we aan om zelftappende schroeven en aluminiumtape te gebruiken. Monteer je de ventilator op een flexibele ventilatieslang? Werk dan met slangklemmen voor een stevige en luchtdichte verbinding.

Buisventilator 100mm kopen bij Weltechniek

Een hoogwaardige buisventilator van 100mm bestel je natuurlijk bij Weltechniek. Wij zijn dé webshop voor de handige doe-het-zelver en de echte professional. Met een breed en kwalitatief assortiment en een enthousiaste klantenservice maken we jouw klussen makkelijker, voordeliger en leuker. We bezorgen bijvoorbeeld gratis vanaf €125,- en je krijgt altijd 30 dagen bedenktijd. En wil je morgen al beginnen met klussen? Bestel dan vandaag voor 17.00. Als de ventilator op voorraad is, heb je hem morgen al in huis!