Winkelmand
Werkdagen voor 17:00, direct verzonden
Gratis verzending met PostNL vanaf € 75,-
Gratis retourneren binnen 30 dagen

Disclaimer

Op het gebruik van Weltechniek.nl is onderstaande disclaimer van toepassing. Door gebruik te maken van onze webwinkel, word je geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard. Heb je vragen? Neem dan contact op via het contactformulier. Ons team beantwoordt jouw vraag zo snel mogelijk.

Introductie

We streven ernaar om concrete informatie te verschaffen, toch kunnen we niet garanderen dat de content op onze webwinkel volledig en juist is. Verwijzingen naar andere websites zijn alleen opgenomen ter informatie van de gebruikers van de site. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen en zijn we niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden die getoond worden op Weltechniek.nl.

Informatie op onze webwinkel

De informatie op onze webwinkel proberen we actueel te houden. Ondanks alle inspanningen, is het mogelijk dat informatie op Weltechniek.nl onvolledig, achterhaald of verouderd is. We vinden het belangrijk om je te laten weten dat we deze informatie verstrekken zonder enige garantie of zekerheid. Daarom kan aan de informatie op onze website geen rechten worden ontleend. Weltechniek.nl is dan ook niet aansprakelijk voor enig gevolg wegens het opvolgen of toepassen van informatie, die via onze webwinkel verkregen is.

Prijzen

De prijzen van producten op Weltechniek.nl kunnen gewijzigd worden. De geldende prijs is in alle gevallen de prijs zoals aangegeven op de webwinkel op het moment van jouw bestelling of op een ander moment waarop de overeenkomst is gesloten. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van tikfouten.

Gegevens

Je bent zelf verantwoordelijk voor de gegevens die je deelt met Weltechniek.nl. Ook is het aan jou om ervoor te zorgen dat deze gegevens actueel zijn. Op de verwerking van jouw gegevens is ons privacybeleid van toepassing.

Auteursrecht, merkenrecht en octrooirecht

Op alle content van Weltechniek.nl, zoals teksten, afbeeldingen, geluid en video, is het intellectueel eigendomsrecht van kracht. We zijn of de rechthebbende van deze content of hebben een rechtsgeldige licentie voor het gebruik van deze content.

De content op onze website mag niet verveelvoudigd, gekopieerd, gewijzigd, verspreid of gepubliceerd worden, zonder dat Weltechniek.nl hier expliciet toestemming voor heeft gegeven of hier een wettelijke uitzondering voor bestaat. Wel stellen we het op prijs als je de door ons gemaakte content deelt via de sociale-media-buttons, die op onze website beschikbaar zijn gesteld. Voor elke andere vorm van gebruik, vragen we je eerst contact op te nemen via ons contactformulier.

Derden

Weltechniek.nl is niet verantwoordelijk voor inhoud die door derden op onze webwinkel zijn geplaatst. Denk hierbij aan gastblogs, reacties, nieuwsberichten en recensies. We zijn niet aansprakelijk voor de inhoud op websites van derden, waarnaar door middel van een hyperlink via onze website naar verwezen wordt. Ook draagt Weltechniek.nl geen verantwoording en aanspraak voor de inhoud van embedded content, zoals audio en video van derden, die wij op deze webwinkel tonen.

Niet elke link naar derden is een aanbeveling naar derden of de op de betreffende website te vinden content of producten. We zijn niet aansprakelijk voor gebroken links of enige gevolgen van het volgen van de link. Inhoud op websites van derden kan namelijk veranderen, zonder dat wij hiervan op de hoogte zijn.

Onrechtmatige content

Kom je op onze webwinkel onrechtmatige content tegen? Dan willen we je vriendelijk verzoeken dit aan ons te melden, zodat we deze content van de website kunnen verwijderen of aanpassen. Maak melding van onrechtmatige content door ons een e-mail te sturen via het contactformulier.

We vragen je in de e-mail de volgende gegevens op te nemen:

  • de URL van de pagina waarop je de onrechtmatige content hebt aangetroffen;
  • een korte omschrijving van de onrechtmatige content;
  • een onderbouwing waarom de content volgens jou onrechtmatig is
    indien het om een inbreuk op intellectueel eigendomsrecht gaat, willen we graag weten wie de rechthebbende is;
  • jouw naam en contactgegevens.

Wijzigingen

Weltechniek.nl en alle op de webwinkel te vinden pagina’s en producten kunnen op elk moment gewijzigd of verwijderd worden. Wijzigingen vinden plaats zonder dat hier vooraf melding van wordt gemaakt. We kunnen niet garanderen dat deze webwinkel  foutloos of ononderbroken functioneert.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen, wil je meer informatie of heb je een onrechtmatige-content-melding? Neem dan contact met ons op.

Vaartdijk 57
1566 PR ASSENDELFT

Telefoon: +31 (0) 75 207 30 05
E-mailadres: [email protected]

KvK nummer: 50113127
BTW nummer: NL002236100B54

Werkdagen voor 17:00

dezelfde dag verzonden

Gratis verzending

met PostNL vanaf € 75,-

Gratis retourneren

30 dagen retourbeleid

Veilig betalen

met o.a. iDeal en PayPal

De waardering van weltechniek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 396 reviews.