Werkdagen voor 17:00, direct verzonden
Gratis verzending vanaf € 125,-
Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veiligheid en privacy

Wij doen er alles aan om de veiligheid en privacy van de bezoekers van onze website en onze klanten zo goed mogelijk te beschermen. Hier zijn we ook graag volledig transparant over. Daarom vind je hieronder informatie over alles wat wij doen om jouw veiligheid en privacy te beschermen en hoe wij voldoen aan alle wetgeving. Heb je ergens een vraag over? Aarzel dan niet om even contact op te nemen.

Voor Weltechniek.nl staan bezoekers op de eerste plaats. Dagelijks zetten we alles in het werk om klanten op maat te bedienen en onze service te verbeteren. In onze algemene voorwaarden lees je precies terug waar je als consument mee akkoord gaat op het moment dat je een bestelling plaatst in de webshop van Weltechniek.nl, wat de rechten en plichten van de consument en de ondernemer zijn en welke voorwaarden van kracht zijn na het afronden van een bestelling.

We zijn blij met het vertrouwen dat je hebt in Weltechniek.nl. Dat betekent dat we bewust omgaan met jouw privacy. We nemen onze verantwoordelijkheid en beschermen je gegevens. Graag vertellen we je welke gegevens we verzamelen wanneer je onze website bezoekt. Ook vertellen we je waarom we dat doen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo snap je precies hoe wij werken.

We respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website en dragen er zorg voor dat persoonlijke informatie die je met ons deelt vertrouwelijk wordt behandeld. Het privacybeleid is van toepassing op de diensten van Weltechniek.nl. Het is belangrijk om te weten dat wij niet verantwoordelijk zijn voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacybeleid te accepteren.

Op het gebruik van www.weltechniek.nl zijn de gebruiksvoorwaarden, oftewel de disclaimer van toepassing, Door gebruik te maken van deze website, word je geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

We streven ernaar om correcte informatie te verschaffen, toch kunnen we niet garanderen dat de content op deze website volledig en juist is. Verwijzingen naar andere websites zijn alleen opgenomen ter informatie van de gebruikers van de site. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen en zijn we niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden die getoond worden op Weltechniek.nl.

Weltechniek.nl behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site te wijzigen zonder enige aanmelding of bekendmaking vooraf. Heb je vragen of opmerkingen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

De webshop van Weltechniek.nl maakt standaard gebruik van een beveiligde SSL-verbinding. Zo weet je zeker dat jouw gegevens goed beveiligd zijn en kun je onbezorgd online winkelen.

Weltechniek.nl is gecontroleerd en geverifieerd lid van Stichting WebwinkelKeur. Dit betekent dat wij voldoen aan alle door WebwinkelKeur gestelde eisen en verwachtingen voor veilig online winkelen. Op onze klantenpagina op de website van WebwinkelKeur kun je een review achterlaten of de ervaringen van andere klanten van Weltechniek.nl lezen.

Werkdagen voor 17:00

dezelfde dag verzonden

Gratis verzending

vanaf € 125,-

Gratis retourneren

binnen 30 dagen

Veilig betalen

met o.a. iDeal en PayPal

De waardering van weltechniek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 609 reviews.