Installatiemateriaal

Het aanleggen van leidingsystemen is een grote en belangrijke klus. Je wilt het in één keer goed doen, zodat je kunt vertrouwen op een systeem dat jarenlang z’n werk doet. Weltechniek biedt je een ruime keuze uit leidingen, persfittingen en alle installatiemateriaal, geschikt voor zowel de vakman als de handige doe-het-zelver – en élke toepassing. Veilig en vloeiend.

Filteren

Weltechniek gaat aan de leiding

De leidingsystemen in ons assortiment zijn gemaakt voor elke klus. Van tapwater en gas tot verwarming en verkoeling, zowel thuis als voor industriële installaties. Welke oplossing voor jou ook werkt, wij leveren je alle onderdelen voor een ijzersterk resultaat. Het belangrijkste is natuurlijk dat het water schoon en veilig door de leidingen stroomt. Het materiaal dat sinds jaar en dag geschikt is voor deze uitdaging zijn koperen leidingen. De roodkoper leidingen van Weltechniek zijn gemaakt voor het aanleggen van water- en gassystemen.

Kunststof leidingsystemen en persfittingen

Passen kunststof leidingen meer bij de aard van jouw klus? Geen zorgen. Ook voor kunststof leidingsystemen bieden wij een passende oplossing. Zo vind je bij Weltechniek onder meer meerlagenbuizen, geschikt voor het aanleggen van gassystemen, en mantelbuizen voor de aanleg van drinkwater- en cv-leidingsystemen. Uiteraard leveren we ook diverse persfittingen voor het veilig en goed koppelen van al jouw leidingsystemen.

De beste service, de scherpste prijzen

Niet alleen qua aanbod en prijs, ook op het gebied van service gaat Weltechniek aan de leiding. Ontvangen we jouw bestelling op werkdagen voor 17.00 uur? Dan zorgen we ervoor dat jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt. Natuurlijk is het ook mogelijk om jouw producten op locatie af te halen. Hiervoor maak je een afhaalafspraak. Wil je meer weten over de producten in ons assortiment of heb je andere vragen over leidingsystemen en persfittingen? Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder.