Groepenkasten

Online een groepenkast bestellen? Daarvoor ben je bij Weltechniek aan het juiste adres. Bij ons koop je groepenkasten van de beste merken, zoals ABB, Schneider en Gacia, tegen de scherpste prijs en met 1 jaar garantie. Of je nu een 1 fase of 3 fase aansluiting hebt, wij hebben altijd de perfecte kast voor je op voorraad. Met alle KEMA-gekeurde componenten al geïnstalleerd, volgens NEN 1010. Bestel vandaag voor 17.00 om je kast morgen gratis te laten bezorgen!

Filteren

Groepenkast met 1 of 3 fase aansluiting

Groepenkasten regelen de verdeling van de elektriciteit door je huis en garanderen de veiligheid van je elektrische installatie. Bij het kiezen van de juiste groepenkast zijn twee dingen met name van belang: de stroombehoefte in huis, en het type aansluiting. Door het juiste aantal groepen en de juiste componenten te kiezen, zorg je dat de groepenkast perfect past bij je stroombehoefte. Bij het type aansluiting zijn er twee opties: 1 fase en 3 fase groepenkasten. Een 1 fase groepenkast past uiteraard enkel op een 1 fase aansluiting (220/230V), terwijl een 3 fase groepenkast enkel geschikt is als je thuis een 3 fase aansluiting (3x 220/230V of 380/400V) hebt.

Groepenkasten van A-merken als ABB, Schneider en Gacia

Omdat wij enkel werken met de beste merken, ben je bij ons verzekerd van de allerhoogste kwaliteit groepenkasten. Al onze groepenkasten zijn dan ook KEMA-gekeurd en voldoen aan de NEN 1010 norm. Ook krijg je altijd 1 jaar garantie op de groepenkasten. Kies bijvoorbeeld voor een ABB groepenkast met HAF Busboard, een model van Schneider Electric of een kast van het steeds populairder wordende Gacia.

Groepenkast met alle onderdelen gemonteerd

Wanneer je bij Weltechniek een groepenkast bestelt, wordt deze volledig voorgemonteerd bij je afgeleverd. Het enige wat jij dus nog hoeft te (laten) doen, is hem ophangen en aansluiten! De groepenkast is altijd voorzien van een hoofdschakelaar, een door jou gekozen aantal groepen (al dan niet in de vorm van aardlekautomaten) en optionele extra’s, zoals een beltrafo, een fornuisgroep, één of meerdere krachtgroepen (alleen bij 3 fase groepenkasten) en een geïntegreerd stopcontact.

Een groepenkast bestel je voordelig bij Weltechniek

Bij Weltechniek kan je als ervaren elektricien of handige doe-het-zelver terecht voor kwalitatief hoogwaardig materiaal, tegen de laagste prijzen. Naast groepenkasten koop je bij ons bijvoorbeeld ook alle soorten componenten en elektriciteitskabels. Alles dus om jouw werk makkelijk te maken. En heb je een vraag over een groepenkast of iets anders? Aarzel dan niet om even contact op te nemen. Wij helpen je graag!