S-vent buisventilator

Ben je op zoek naar een stille, zuinige en krachtige ventilator voor in een rond ventilatiekanaal? Dan zou een S-vent buisventilator wel eens de perfecte ventilator kunnen zijn. Al onze buisventilatoren van dit merk zijn regelbaar en we hebben ze in alle soorten en maten. Ga bijvoorbeeld voor een fluisterstille Silent of kies een model met geïntegreerde temperatuurregelaar. Welk model je ook kiest: als het op voorraad is en je bestelt voor 17.00 uur, dan heb je het morgen al in huis!

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 37 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 37 resultaten wordt getoond

S-vent ventilatoren voor badkamer, toilet en andere ruimtes

De buisventilatoren van S-vent zijn bijzonder geschikt voor een groot aantal ventilatietoepassingen. Of je nu het toilet of de badkamer thuis van frisse lucht wilt voorzien, ventilatie wilt aanleggen in een winkel of kantoorpand of een andere ventilatieklus moet klaren: met een S-vent als hart van je ventilatiekanaal zit je goed. Niet voor niets is dit merk favoriet van menig installateur! 

Vind altijd de perfecte buisventilator van S-vent

Bij Weltechniek vind je tientallen ventilatoren en bijhorende producten van dit absolute A-merk. Ben je op zoek naar een S-vent ventilator met een ingebouwde thermostaat of een traploze regelaar? Of zoek je een buisventilator met een bepaalde diameter, of een bepaald vermogen (in m³/uur)? Of wil je juist een bijzonder stil model, bijvoorbeeld omdat je de ventilatie in een bibliotheek wilt aanleggen? We hebben het allemaal. Door links de filters te gebruiken vind je snel precies het model dat je nodig hebt!

Eenvoudig te monteren in ventilatiebuizen

De S-vent ventilatoren zijn eenvoudig aan te sluiten tussen (ronde) spirobuizen en ventilatieslangen. Bij spirobuizen maak je hiervoor gebruik van zelftappende schroeven en aluminiumtape. Bij ventilatieslangen raden we het gebruik van slangklemmen aan.

S-vent buisventilator kopen bij Weltechniek

Bij Weltechniek maken we jouw werk makkelijk. Dat doen we bijvoorbeeld door de voor jouw perfecte S-vent buisventilator gratis bij je thuis te bezorgen (vanaf €125,-) en je maar liefst 30 dagen bedenktijd te geven. Ook heb je bij ons ruim de keuze uit nog zoveel andere hoogwaardige buisventilatoren. En heb je een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je met plezier!