Geïsoleerd spiro materiaal

Met goed geïsoleerde ventilatiebuizen bespaar je op de energierekening én op het milieu. Bij Weltechniek vind je daarom hoogwaardige Thermoduct geïsoleerde spirobuizen en hulpstukken. Dit materiaal levert fantastische thermische en akoestische prestaties en is bijvoorbeeld onmisbaar bij het installeren van warmtewissel- en warmtepompinstallaties. We hebben het in alle soorten en maten. Dus kies wat je nodig hebt en bestel direct om je materiaal gratis (vanaf €75,-) te laten bezorgen! 

Filteren

Wat is Thermoduct?

Thermoduct is een systeem voor luchtkanalen. Het bestaat uit spirobuizen en hulpstukken in een groot aantal diametermaten, waarmee je praktisch ieder luchtkanaal modulair kunt creëren. Uniek aan de Thermoduct producten is de hoogwaardige isolerende buitenmantel, die om de sendzimir verzinkte stalen binnenmantel heen zit. Deze garandeert een optimale thermische en akoestische isolatie, met dezelfde lage luchtweerstand als traditionele spirobuizen.

Ventilatiebuis geïsoleerd: de perfecte WTW-buis

Geïsoleerde ventilatiebuizen (en bijhorende hulpstukken) worden steeds populairder. Dit heeft alles te maken met de hogere eisen die gesteld worden aan de energetische prestaties van installaties en gebouwen in het algemeen. Met name bij het installeren van warmtewissel- (WTW) en warmtepompinstallaties is het daarom belangrijk dat je werkt met goed geïsoleerde luchtbuizen. Door het grote temperatuurverschil tussen de lucht in de buis en de lucht buiten de buis, kan anders veel warmte verloren gaan. Dankzij de speciaal ontwikkelde isolerende buitenmantel zijn Thermoduct buizen de ideale WTW-buis oplossing. Perfect voor het besparen van energie én van geld!

Thermoduct spiro hulpstukken

Naast geïsoleerde ventilatiebuizen in een groot aantal verschillende diametermaten, vind je in ons assortiment alles om luchtkanalen te creëren en perfect aan te sluiten op warmtepompen, WTW-installaties en andere luchtsystemen. Ook onze Thermoduct bochten, afdichtdeksels, verloopstukken, T-stukken en zadelstukken zijn namelijk voorzien van thermische isolatie. Hiermee kan je alles maken, zonder dat je moet vrezen voor warmteverlies of geluidshinder.

Spirobuis geïsoleerd kopen bij Weltechniek

Voor topkwaliteit materiaal tegen standaard lage prijzen zit je altijd goed bij Weltechniek. Bij ons vind je alles om jouw werk makkelijk te maken, of je nu een professionele installateur bent of een handige doe-het-zelver. Ook Thermoduct geïsoleerde ventilatiebuizen en hulpstukken bestel je dus bij ons! Daarbij profiteer je ook nog eens van gratis verzending vanaf €75,- en tot wel 30 dagen bedenktijd. En heb je ergens een vraag over? Dan beantwoorden wij hem met plezier!