Ruck buisventilator

Ben je op zoek naar een krachtige buisventilator van A-kwaliteit, met een messcherpe prijs? Dan is een Ruck buisventilator een uitstekende keuze. Bij Weltechniek vind je zowel de bijzonder efficiënte Ruck Etamaster met mixed-flow waaier, als de Etaline, die ook in grote maten beschikbaar is. We hebben ze in alle soorten. Wil je jouw ventilator morgen al in huis of op de bouwlocatie hebben? Bestel dan vandaag voor 17.00. Wanneer het product op voorraad is, heb je het morgen al in huis!

Filteren

Ruck ventilatoren – Duits vakmanschap

Ruck buisventilatoren staan alom bekend als hoogwaardige producten waar het vakmanschap vanaf spat. Het bedrijf werd begin jaren ’90 opgericht door Gerhard Ruck, met een heldere missie als uitgangspunt: de meest efficiënte en degelijke ventilatoren bouwen, tegen zo laag mogelijke kosten. Nu, dertig jaar later, kunnen we wel stellen dat deze missie is geslaagd. Het bedrijf is uitgegroeid tot een marktleider en met de Etamaster hebben ze een ventilator met een ongelofelijk rendement, die ook nog eens heel betaalbaar is.

Vind altijd de perfecte buisventilator van Ruck

Bij Weltechniek zijn we dan ook trots dat we je een ruim assotiment aan buisventilatoren van Ruck kunnen aanbieden. Wanneer je op zoek bent naar een zeer stille en efficiënte ventilator, is een Etamaster met mixed-flow waaier de perfecte keuze. Moet je wat meer weerstand overbruggen en heb je pure kracht nodig? Dan is een Ruck Etaline wellicht interessant voor jou. Beide series zijn voorzien van thermische beveiliging en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en met verschillende regelaars.

Eenvoudig te monteren in ventilatiebuizen

Een ventilator van Ruck wordt altijd geleverd met een Nederlandstalige gebruikshandleiding. Hierin staat precies uitgelegd hoe je het apparaat correct en veilig monteert in het ventilatiekanaal. De ventilatoren zijn aan te sluiten op zowel spirobuizen als ventilatieslangen. Je kunt ervoor kiezen het apparaat rechtstreeks op het kanaal aan te sluiten, maar voor een stille werking, met minimale trillingsgeluiden, raden we aan de speciale verbindingsstukken te gebruiken.

Ruck buisventilator kopen bij Weltechniek

Met een Ruck buisventilator ben je altijd verzekerd van een zeer degelijk product met absolute top ventilatieprestaties. Heb je toch liever een ander merk? Dan zou je ook eens kunnen kijken bij onze andere buisventilatoren. Welke ventilator je ook kiest, bij Weltechniek profiteer je altijd van gratis verzending vanaf €75,- en standaard 30 dagen bedenktijd.