Elektriciteit

Weltechniek.nl is dé totaalleverancier voor elektromateriaal. Als gespecialiseerde partner van vakmannen en handige doe-het-zelvers, bieden we een enorm aanbod aan elektroproducten en -materiaal voor elke klus. Binnen ons assortiment kies je voor producten van toonaangevende merken voor al jouw elektriciteit benodigdheden.

Maak licht werk van elke klus

In onze webshop vind je producten van de hoogste kwaliteit. Van het aanleggen en de besturing van complete elektronische systemen tot het onmisbare gereedschap dat elke professional dagelijks nodig heeft. Niet alleen bieden wij elektro-producten voor de beste prijs, ook in service blinken we uit. Plaats je jouw bestelling op werkdagen voor 17.00 uur? Dan verwerken en verzenden we jouw bestelling dezelfde dag. Zo kun jij zorgeloos door blijven gaan en elke klus klaren.

De partner voor echte vakmannen

Of je nu op zoek bent naar praktische accessoires en handige onderdelen voor een spoedklus of al jouw benodigdheden voor een groot project op één plek wilt bestellen: Weltechniek.nl levert. In onze webshop kun je onder meer kiezen uit kabelverbindingen, bevestigingsmateriaal, kabels en stekkers en groepenkasten. Snel besteld, snel in huis. Heb je vragen of wil je meer weten over onze artikelen? Neem contact op via het contactformulier en we reageren sneller dan het licht.

Weltechniek, regelt het wel

Voor Weltechniek telt alleen de beste kwaliteit. En dat geldt zowel voor de producten die we verkopen als de service die we verlenen. Is het product dat je bestelt op voorraad? Dan zorgen we er op werkdagen voor dat jouw bestelling (voor 17.00 uur) dezelfde dag verzonden wordt. Bij een bestelling vanaf € 125,- betaal je bovendien geen verzendkosten. Liever jouw bestelling ophalen? Geen probleem. Plan dan een afhaalafspraak in. Weltechniek is erkend lid van WebWinkelKeur, een garantie voor veilig online winkelen.