Buisventilator 125 mm

Ventileren is het mooiste wat er is. Zeker als je daarvoor een piekfijn ventilatortje kan gebruiken. Daar helpen we je graag mee. Wat dacht je bijvoorbeeld van een buisventilator 125mm? Perfect om aan te sluiten op een rond ventilatiekanaal met een diameter van 125mm! Kies uit Ruck, S-Vent, S&P, een extra stil model of een model met een nalooptimer. Kan je niet wachten met ventileren? Bestel dan vandaag voor 17.00. Je kunt dan morgen al beginnen!

Filteren

Resultaat 1–16 van de 18 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 18 resultaten wordt getoond

Buisventilatoren met aansluiting van 125mm – Voor badkamer, toilet en meer

Onze buisventilatoren kunnen worden gebruikt om iedere ruimte van verse, frisse lucht te voorzien. Ze zijn bijvoorbeeld bijzonder geschikt om de lucht in badkamers en toiletruimtes te verversen. Niet alleen is dit van groot belang voor de kwaliteit van het binnenklimaat. In vochtige ruimtes als een badkamer is ventilatie ook onmisbaar om vochtschade en schimmels tegen te gaan. Ben je specifiek op zoek naar een buisventilator van 125 mm voor de badkamer? Overweeg dan een model met nalooptimer. Deze blijft nog even draaien nadat je de ruimte hebt verlaten. Handig!

Stille buisventilator 125mm nodig? 

Buisventilatoren zijn een uitstekende oplossing voor vrijwel iedere ventilatieklus. Dit type ventilatoren zit immers direct verwerkt in het ventilatiekanaal. Hierdoor profiteer je niet alleen van maximale kracht tegen minimale stroomkosten, maar ook van een stille werking van het ventilatiesysteem. Vind je het extra belangrijk dat de ventilatie fluisterstil is, omdat je bijvoorbeeld een bibliotheekruimte of geluidsstudio wilt ventileren? Kies dan een extra stille buisventilator van het merk Ruck, S-vent, of S&P.

125mm buisventilator monteren op ronde kanalen

Houd er rekening mee dat een 125mm buisventilator speciaal ontworpen is voor de montage op ronde ventilatiebuizen en –slangen met een diameter van 125mm. Voor andere maten raden we een andere maat ventilator aan, bijvoorbeeld 100 of 150mm. Als je een beetje handig bent, kun je de ventilator eenvoudig zelf monteren met behulp van de meegeleverde installatiehandleiding. En kom je er nou niet uit? Aarzel dan niet om je vraag neer te leggen bij de kampioenen van onze klantenservice.

Buisventilator 125mm kopen bij Weltechniek

Het mooiste materiaal om elke ventilatieklus tot een goed einde te brengen bestel je bij Weltechniek.nl. Ook een buisventilator 125mm koop je dus bij ons! En wat dacht je van hoogwaardig spiromateriaal of een ventilatierooster? We hebben het zelf thuis ook! Bij bestellingen vanaf €125,- profiteer je altijd van gratis verzending. En is je product op voorraad en bestel je voor 17.00? Dan heb je jouw spullen morgen al in huis.