Geen verzendkosten

Binnen NL vanaf € 50 euro

Werkdagen voor 17:00 uur

is de volgende dag in huis

Gratis retourneren

Binnen 30 dagen

Afhalen in Assendelft

mogelijk binnen 24 uur

Ga snel naar

Klantenservice

  • Gesloten

Daarom Weltechniek.nl

Privacybeleid

Je privacy is voor Weltechniek.nl van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat jouw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij hier altijd netjes mee omgaan. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij onze webwinkel allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen. Als je vragen hebt of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst doorgeven om de bestelling bij jou te laten bezorgen.

Hiervoor gebruiken wij jouw naw-gegevens, verzend- en factuuradres, e-mailadres, telefoonnummer, en betalingsgevens. Deze hebben wij nodig vanwege het contract dat we met je sluiten. Wij bewaren deze informatie tot je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Verstrekken aan derden: Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die de hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met:

  • Betalingsproviders
  • Postbedrijven en externe transporteurs
  • Boekhoudprogramma’s
  • Orderverwerkingssystemen

Via het contactformulier kun je ons onder andere vragen stellen. Hiervoor gebruiken wij je naam, e-mailadres (optioneel jouw telefoonnummer en ordernummer) en de inhoud van het bericht zelf. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en afhandeling.

Verder kun je je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Elke nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Je e-mailadres wordt alleen met jouw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt.

Het is mogelijk om voor of tijdens het bestelproces een account aan te maken. Je moet dan informatie over jezelf opgeven, zoals een e-mailadres.  Daarmee maken wij een account aan, waarop je kunt inloggen. Wij bewaren deze informatie tot je het account opheft.

Verder bewaren wij deze informatie zodat je de gegevens niet steeds opnieuw in hoeft te vullen tijdens een bestelling en we je makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is. Je kunt via je account informatie aanvullen of aanpassen wanneer je dat wilt.

Wij willen je graag informatie toesturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij per e-mail of beter gezegd via een nieuwsbrief zodra je je hebt ingeschreven voor onze mailinglijst of via social media, waaronder Facebook.

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen het ontvangen van deze informatie. Elke nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Je kunt ons blokkeren, de afmeldoptie gebruiken of gewoon contacteren per e-mail.

Soms is het nodig voor onze webwinkel om te achterhalen op welke plek je bent. We vragen dan specifiek of we dit mogen weten en alleen als je toestemming geeft, ontvangen wij deze informatie.

Voor deze dienst gebruiken wij de navigatie- en locatiesoftware op je telefoon, tablet of computer. Wij hebben geen controle over wat de makers van deze software (zoals Google) daarmee doen. Lees dus altijd ook hun privacyverklaringen.

Onze webwinkel vertoont advertenties. Deze publiceren wij niet zelf, dat doen advertentiepartijen waarmee wij samenwerken. Denk aan onder meer Google en Facebook. Deze partijen houden bij of je ze leuk vindt en gebruiken die informatie om je in de toekomst alleen nog maar leuke of interessante advertenties en aanbiedingen te tonen.

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Onze webwinkel gebruikt standaard functionele en analytische cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je deze niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je onze website opnieuw bezoekt.

Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige onderdelen van onze webwinkel werken dan niet optimaal meer.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle over wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google niet toe de verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mogelijk mis kan gaan. Daarom beschikken we over beveiligde servers en is onze webshop versleuteld via een SSL-certificaat. Dit betekent dat informatie over jouw adresgegevens en bestelling wordt afgeschermd van de buitenwereld.

Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook het privacybeleid aanpassen. Wij doen ons best wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen en vragen we je deze bij ons te melden via het contactformulier. Samen zoeken we naar een oplossing. Ben je ondanks onze inspanningen niet tevreden met de geboden oplossing? Dan is het mogelijk je klacht aan te melde bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vaartdijk 57
1566PR ASSENDELFT

Telefoon: +31 (0) 75 207 30 05
E-mailadres: info@weltechniek.nl

KvK nummer: 50113127
BTW nummer: NL002236100B54

Menu