Stille buisventilator

Een groot voordeel van buisventilatoren is dat ze veel minder lawaai maken dan bijvoorbeeld een badkamerventilator. Je installeert ze immers in het ventilatiekanaal, dat weggewerkt zit in de muur of het plafond. En wil je nou echt een ventilator die zo stil is dat je een speld kunt horen vallen? Ga dan voor een extra stille buisventilator. Bekijk hieronder onze stilste modellen en bestel voor 17.00 om morgen direct aan de slag te kunnen!

Filteren

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten

Geluidsarme buisventilator voor badkamer, toilet en andere ruimtes

Goede ventilatie is van levensbelang. Niet alleen voor de gezondheid van jezelf, je huisdieren en je gasten, maar ook voor de duurzaamheid van je woning. In badkamers bijvoorbeeld is goede ventilatie onmisbaar om schimmels en andere vochtproblemen te voorkomen. Een nadeel van ventilatie kan echter zijn dat het als hinderlijk wordt ervaren. We kennen allemaal van die oude badkamerventilatoren die klinken alsof er een stofzuiger in je plafond zit. Even ontspannen douchen of baden is er dan niet bij! Met een stille buisventilator heb je daar allemaal geen last van, want die hoor je niet.

Extra stille ventilatoren van S&P en S-vent

Bij Weltechniek zijn we er trots op dat we je de buisventilatoren van topmerken S&P en S-vent kunnen aanbieden. De S&P buisventilator Silent en de Silent serie van S-vent behoren namelijk tot de stilste buisventilatoren ter wereld. Deze zijn uitgerust met een speciale geluiddempende foam binnenmantel, waardoor alle trillingen van het apparaat worden geabsorbeerd. 

Hoe stil zijn deze buisventilatoren?

Letterlijk fluisterstil. De stilste modellen halen geluidsniveaus van slechts 18 dB. Iets krachtigere modellen met Silent geluidsisolatie produceren ongeveer 25 – 30 dB. Ter vergelijking: in een bibliotheek ligt het geluidsniveau op ongeveer 35 dB. Fluisteren produceert ongeveer 30 dB. En die oude versleten badkamerventilator? Die kan tot wel 55 dB produceren, vergelijkbaar met – inderdaad – een stofzuiger.

Stille buisventilator kopen bij Weltechniek

Wij doen er alles aan om jouw ventilatieklus makkelijk te maken. Niet alleen helpen we je met het vinden van de perfecte stille buisventilator, we bieden je ook de perfecte service. Zo bezorgen we jouw ventilator de volgende dag al, als je voor 17.00 bestelt en het product op voorraad is. Vanaf €125,- is de bezorging bovendien helemaal gratis en je krijgt altijd 30 dagen bedenktijd. En heb je vragen over een ventilator, kom je er niet uit met de installatie of heb je ergens anders een vraag over? Dan zitten onze experts voor je klaar!