Ventilatieroosters

Ventilatierooster nodig? Wat je budget of de toepassing ook is, bij Weltechniek vind je snel het perfecte rooster. Wij hebben schitterende luchtroosters voor binnen (wanden, plafonds, deuren, plinten) maar ook gevelroosters in alle soorten en maten. Bekijk hieronder onze collectie en bestel direct om het rooster binnen een dag gratis (vanaf €125,-) thuis te laten bezorgen. Bestel je voor 17.00? Dan kan je het morgen al monteren!

Filteren

Roosters voor de toe- en afvoer van lucht

Goede ventilatie van binnenruimtes is belangrijker dan ooit. Naast dat gebouwen steeds beter geïsoleerd zijn (waardoor lucht niet ‘automatisch’ meer wordt ververst), is een goede luchtcirculatie onmisbaar voor een gezond binnenklimaat, zonder virusdeeltjes. Zowel mechanische (met een ventilator) als natuurlijke ventilatiesystemen kunnen worden gebruikt, en in allebei de gevallen zijn geschikte roosters (of ventielen) onmisbaar. Bij mechanische ventilatie is dit om de luchttoevoer- en afvoerkanalen netjes af te werken in de wand of het plafond en om de kanalen te beschermen tegen vuil en insecten. En met plint- en deurroosters creëer je in een handomdraai natuurlijke ventilatie.

Luchtroosters voor binnen en buiten in alle soorten en maten

Naast ventilatieroosters voor binnen, vind je in onze collectie ook een breed aanbod aan ventilatieroosters voor buiten, oftewel gevelroosters. Net als de roosters voor binnen heb je ook hierbij ruim de keuze uit materialen en stijlen, zodat jij je gevel helemaal in jouw stijl kan afwerken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe RVS bolrooster? Of ga voor een fraai aluminium model in chique zwart. Alle buitenroosters zijn voorzien van insectengaas, zodat gevleugeld ongedierte blijft waar het hoort: buiten.

Een ventilatierooster koop je voordelig bij Weltechniek

Bij Weltechniek doen we er dag en nacht alles aan om jouw werk makkelijk te maken. Dat geldt ook voor jouw ventilatieklus. Daarom krijg je bij jouw ventilatierooster alle service die je van een bedrijf als het onze mag verwachten: gratis bezorging vanaf € 125,-, bezorging binnen een dag als je voor 17.00 bestelt en maar liefst 30 dagen retourrecht. En heb je ergens een vraag over? Neem dan contact op met onze klantenservice. Je bent altijd WELkom!