Groepenkast componenten

Groepenkast uitbreiden of component vervangen? Maak kennis met ons aanbod groepenkast componenten! Hiermee maken wij jouw werk niet alleen makkelijk, maar ook voordelig. Of je nu op zoek bent naar een aardlekschakelaar, een installatieautomaat of een traditionele smeltzekering, wij hebben hem. #1 kwaliteit van merken als ABB en Gacia voor de scherpste prijs. Bestel direct en profiteer van tot wel 30 dagen gratis retour!

Groepenkastonderdelen van #1 kwaliteit voor de laagste prijs

Groepenkast componenten zijn onderdelen waarmee je zelf een groepenkast samen kan stellen of uitbreiden. Ook zijn nieuwe componenten uiteraard onmisbaar wanneer er eens een onderdeel vervangen moet worden. Omdat de groepenkast niet alleen erg belangrijk is om de elektriciteit door de woning te verdelen, maar ook essentieel is voor de veiligheid van je gehele elektrische installatie, is het van groot belang om hoogwaardige onderdelen te gebruiken. Onze componenten zijn daarom van A-merken als ABB en Gacia en voldoen aan alle eisen van de NEN1010.

Alle soorten componenten voor je groepenkast

Iedere woning en iedere elektrische installatie is uniek. Daarom moet ook iedere groepenkast op een unieke manier worden ingedeeld. Bij moderne groepenkasten gebruik je hiervoor met name installatieautomaten en aardlekautomaten. Deze zijn bij ons verkrijgbaar in alle soorten en maten, zodat je altijd een component kan vinden dat precies voldoet aan de nominale stroomsterkte en maximale belasting. Wij raden daarnaast ook altijd het gebruik van een hoofdschakelaar aan, zodat je de hele installatie in één keer spanningsvrij kan maken.

Groepenkast componenten koop je voordelig online bij Weltechniek

Weltechniek is dé online winkel voor materiaal van #1 kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Alles om jouw werk makkelijk en zo voordelig mogelijk te maken. Naast groepenkast componenten vind je bij ons bijvoorbeeld ook kabels en stekkers en piekfijn schakelmateriaal. En om het nóg mooier te maken zorgen we er ook nog eens voor dat je zo snel mogelijk aan de slag kan. Bestel je namelijk op werkdagen voor 17:00? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden.