Buisventilator met timer

Wil jij een ventilator installeren in een ventilatiekanaal die automatisch uitschakelt na een bepaalde tijd? Dan ben je op zoek naar een buisventilator met timer. Deze ventilatoren zijn eenvoudig te monteren in ronde luchtkanalen en op de lichtschakelaar. Bij Weltechniek hebben we de prachtapparaten in verschillende maten, zodat er altijd wel één is die past in jouw badkamer, toilet of andere ruimte. Bestel voor 17.00 om jouw ventilator morgen al gratis te laten bezorgen!

Filteren

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

Buisventilator met nalooptimer

In sanitaire ruimtes, zoals toiletten en badkamers, is goede ventilatie onmisbaar. In toiletruimtes heb je een ventilator nodig om te zorgen voor gezonde en frisse lucht. Bij badkamers ook, maar daar speelt tevens mee dat je luchtvochtigheid zo snel mogelijk na het gebruik op peil wilt brengen. Omdat je deze ruimtes echter vaak kort gebruikt, hoeft de ventilator niet constant te draaien. Idealiter beginnen ze te draaien als je de ruimte betreedt, en lopen ze nog 15 tot 30 minuten na het verlaten van de ruimte door. Een buisventilator met instelbare timer is hiervoor perfect. Door hem aan te sluiten op de lichtschakelaar, zal hij tegelijk met het licht inschakelen. Na het uitschakelen van het licht loopt hij vervolgens nog een instelbaar aantal minuten door. 

Buisventilator 100, 125 en 150mm met timer

Het is belangrijk dat je de juiste maat ventilator hebt. Anders past ie niet op je ventilatiekanaal. Let hier dus goed op. De meeste ronde ventilatiekanalen in badkamers en toiletten hebben een diameter van 100, 125 of 150mm. Hier heb je dus een buisventilator van 100, 125 of 150mm voor nodig. Wij hebben ze allemaal!

Buisventilator met timer aansluiten 

Al onze buisventilatoren met nalooptimer worden geleverd inclusief een installatiehandleiding. Hierin lees je precies hoe je de ventilator monteert tussen twee spirobuizen of ventilatieslangen en hoe je hem veilig aansluit op de lichtschakelaar. Kom je er desondanks toch niet helemaal uit? Onze klusexperts helpen je met plezier!

Buisventilator met timer kopen bij Weltechniek

Wij doen er alles aan om jouw werk makkelijk te maken. Dat begint met het aanbieden van de perfecte buisventilator met timer, en stopt pas als jouw klus helemaal af is. Want of je nu een handige doe-het-zelver bent of een ervaren professional, bij ons profiteer je altijd van de beste service, gratis verzending vanaf €125,- (morgen al als je voor 17.00 bestelt en het product op voorraad is), en maar liefst 30 dagen retourrecht.