Kamrail

Maak het monteren van jouw groepenkast makkelijker met een kamrail van #1 kwaliteit. Onze kamrails van het merk Sep voldoen aan alle eisen van de NEN 1010 en zijn voordelig geprijsd. Afhankelijk van jouw installatie kies je voor kamrails met pen of met vorkje, voor 1-fase of 3-fase, net wat je nodig hebt. Ontdek hier ons unieke aanbod en bestel op werkdagen voor 17:00, dan verzenden we jouw bestelling dezelfde dag nog.

Filteren

Resultaat 1–16 van de 156 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 156 resultaten wordt getoond

Monteer eenvoudig je groepenkast met kamrails

Met een kamrail verbind je eenvoudig groepenkast componenten. Het onderdeel gebruik je als connector om bijvoorbeeld installatieautomaten en aardlekschakelaars door te koppelen. Omdat de kamrail de fase(n) en de nul direct aan elkaar koppelt, ontstaat direct een veilige verbinding tussen de componenten. Op die manier installeer je een groepenkast sneller en zorg je voor een veilige koppeling van alle componenten en de aanhangende elektrische installatie.

Verschillende soorten kamrails

Goed om te weten is dat er een groot aantal soorten kamrails zijn waar je uit kan kiezen. Kijk daarom eerst goed aan welke eisen de kamrail voor jouw groepenkast moet voldoen of vraag je elektricien. Houd in eerste instantie rekening met de vorm van de aansluitkam. Er zijn twee soorten: aansluitkam pen (AP) en aansluitkam vork (AV). Kijk vervolgens naar het aantal pennen of vorkjes dat je nodig hebt, dit kan bijvoorbeeld 2-voudig of 4-voudig zijn. Let tot slot op de afstand tussen de pennen of vorken (in mm). Op die manier zorg je ervoor dat de kamrail straks past in jouw groepenkast.

Nog meer componenten voor jouw groepenkast

Naast kamrails verbindingen vind je in onze webshop ook een groot aantal andere onderdelen en componenten voor jouw groepenkast. Of je nu een doorgewinterde professional bent of een beginnende doe-het-zelver: op die manier maken wij jouw werk makkelijk. We noemden al de standaard installatieautomaten en aardlekschakelaars, maar wat dacht je van A-kwaliteit aardlekautomaten en een beltrafo? Hiermee maak je jouw groepenkast op maat helemaal af!

Een kamrail koop je voordelig online bij Weltechniek

Weltechniek is de #1 webshop voor topmateriaal tegen de laagste prijzen. Met merken als ABB, Schneider, Sep en Gacia ben je namelijk gegarandeerd van de beste kwaliteit, zonder dat je direct de hoofdprijs moet betalen. Zo maken we jouw werk niet alleen makkelijk, maar ook nog eens extra voordelig. Meer weten over een kamrail, onze webshop of het installeren van jouw groepenkast? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!