Schneider groepenkast

Nieuwe groepenkast nodig? Bij Weltechniek helpen we je graag met het vinden van de perfecte groepenkast. Wat dacht je van een Schneider groepenkast? Dit Franse merk is wereldleider op het gebied van energiebeheersystemen. Met een 1 of 3 fase groepenkast van Schneider Electric ben je dan ook verzekerd van een zeer hoogwaardig product, waar je tientallen jaren plezier van zult hebben. Kies hieronder de groepenkast die je nodig hebt en bestel direct om hem gratis thuis te laten bezorgen.

Schneider groepenkast met 1 of 3 fase aansluiting

Het is natuurlijk belangrijk dat je groepenkast past op de elektriciteitsaansluiting van jouw woning of bedrijfspand. Hierbij zijn er twee mogelijkheden. Je hebt een 1 fase aansluiting (1 fasedraad en een nuldraad) of een 3 fase aansluiting (3 fasedraden en een nuldraad). Weet je niet welke aansluiting je hebt? Vraag dit dan na bij je energieleverancier, of kijk op de elektriciteitsmeter.

Bij zowel de 1 fase groepenkasten van Schneider als de 3 fase kasten, zijn vrijwel alle combinaties van componenten mogelijk. Zo kan je ervoor kiezen om standaard installatieautomaten te combineren met aardlekschakelaars, maar we hebben ook kasten met aardlekautomaten. Daarnaast kun je kiezen voor een extra kookgroep (fornuisgroep), een krachtgroep of beltrafo.

Groepenkasten van Schneider Electric

Schneider Electric (voorheen Schneider et Cie) werd in 1836 opgericht door de Franse broers Eugène en Adolphe Schneider. De eerste honderd jaar van haar bestaan was het bedrijf actief op het gebied van staal en ijzer, en produceerde het zaken als spoorrails, locomotieven, schepen en kanonnen. In de loop van de twintigste eeuw werd de focus verlegd naar elektrische apparatuur en groeide het uit tot dé wereldwijde specialist in energiemanagement en automatisering. Anno nu heeft het bedrijf vestigingen in 100 landen, onder meer in Nederland (Hoofddorp).

Schneider groepenkast bestellen bij Weltechniek

Elke Schneider groepenkast van Weltechniek is KEMA-gekeurd en voldoet aan de NEN 1010, dé norm voor laagspanningsinstallaties. Bovendien krijg je altijd 1 jaar garantie op je groepenkast, en profiteer je van al onze standaardvoordelen. Denk aan gratis verzending binnen een dag (indien op voorraad en voor 17.00 besteld), 30 dagen retourrecht en een service waar ze bij veel hotels jaloers op zijn. Dus heb je een vraag over een groepenkast of jouw klus? Neem dan contact op. We helpen je met plezier.