1 fase groepenkast

Heb jij thuis een 1 fase aansluiting en ben je op zoek naar een nieuwe groepenkast? Bestel dan hier voordelig jouw 1 fase groepenkast van topmerken als ABB, Schneider en Gacia. Kies het aantal groepen, de extra componenten en wij zorgen dat jouw kast helemaal voorgemonteerd gratis bij jou thuis wordt afgeleverd, inclusief 1 jaar garantie. De groepenkasten zijn KEMA-gekeurd en voldoen aan de NEN 1010. Bestel je voor 17.00 uur? Dan heb je hem morgen al in huis!

Filteren

Resultaat 1–12 van de 97 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 97 resultaten wordt getoond

Groepenkast 1 fase – Voorgemonteerd en klaar voor gebruik

Groepenkasten zorgen voor de beveiliging van de elektrische installatie en regelen de verdeling van elektriciteit over de ruimtes van je huis. Omdat het belangrijk is dat de groepenkast precies past bij jouw aansluiting (in dit geval dus een 1 fase aansluiting: 220/230V) en de elektrische installatie, kun je bij ons kiezen uit een groot aantal vooraf geïnstalleerde groepenkasten. Naast het aantal groepen of aardlekautomaten, heb je bijvoorbeeld ook de optie om je groepenkast te laten uitrusten met een beltrafo (voor de bel), een aparte fornuisgroep en een stopcontact. Een groepenkast met 1 fase van aansluiting is bij Weltechniek standaard voorzien van een hoofdschakelaar en wordt klaar voor gebruik bij je afgeleverd.

Groepenkasten 1 fase van topmerken als ABB, Schneider en Gacia

Omdat een groepenkast zo’n belangrijke functie heeft, is het van groot belang dat je aankunt op de kwaliteit en vooral de veiligheid van het materiaal. Daarom werken wij uitsluitend met groepenkasten en componenten van topmerken als ABB, Schneider Electric en Gacia. Deze zijn KEMA-gekeurd en voldoen aan de NEN 1010 norm voor laagspanningsinstallaties. Daardoor kun jij er zeker van zijn dat je jarenlang kunt genieten van een veilige en optimaal functionerende 1 fase groepenkast!

Een 1 fase groepenkast bestel je voordelig bij Weltechniek

Of je nu een ervaren professional bent, of een echte doe-het-zelver: wij maken jouw werk makkelijk. Dit doen we door jou het beste materiaal te bieden, door de prijzen zo laag mogelijk te houden en met een service van Champions League niveau. Jouw 1 fase groepenkast leveren we bijvoorbeeld helemaal gratis thuis en je krijgt standaard 1 jaar garantie. En bestel je voor 17.00 vandaag? Dan heb je jouw bestelling bovendien morgen al in huis.