3 fase groepenkast

Op zoek naar een 3 fase groepenkast? Welkom bij Weltechniek! Bij ons vind je de meest voordelig geprijsde groepenkasten met 3 fase aansluiting van A-merken als ABB, Schneider en Gacia. Onze kasten zijn voorzien van KEMA-gekeurde componenten en voldoen aan de NEN 1010 norm. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal configuraties en worden volledig gemonteerd binnen een dag gratis bij jou thuis bezorgd, inclusief 1 jaar garantie.

Filteren

Resultaat 1–16 van de 202 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 202 resultaten wordt getoond

Groepenkast 3 fase – Compleet met kookgroep of krachtgroep

Een kwalitatief hoogwaardige groepenkast is onmisbaar om ervoor te zorgen dat de elektrische installatie in je huis veilig en zonder problemen functioneert. Een 3 fase groepenkast is – zoals je wellicht al had begrepen – speciaal ontworpen om aangesloten te worden op een 3 fase aansluiting, dus 3x 220/230V of 380/400V. Heb je een 1 fase aansluiting thuis? Kijk dan bij de 1 fase groepenkasten. De reden dat steeds meer huishoudens een 3 fase aansluiting hebben, is de mogelijkheid om hier ook een krachtgroep op aan te sluiten, wat onmisbaar is voor onder meer het gebruik van een inductiekookplaat en een laadpaal.

Bij Weltechniek kun je er dus uiteraard voor kiezen de 3 fase groepenkast uit te rusten met een krachtgroep. Daarnaast kun je het aantal groepen en/of installatieautomaten kiezen en extra’s als een stopcontact, een beltrafo en een normale fornuisgroep.

Groepenkasten 3 fase van bekende merken als ABB, Schneider en Gacia

Wij verkopen uitsluitend groepenkasten van de beste merken, die we volledig afgemonteerd bij jou thuis bezorgen. Het enige wat jij – of je installateur – dus nog hoeft te doen, is de groepenkast ophangen en aansluiten. Ga bijvoorbeeld voor een groepenkast van ABB, Nederlands meest gekozen merk bij laagspanningsinstallaties en eenvoudig uit te breiden dankzij het handige HAF Busboard systeem. Of kies een kast van het Franse Schneider Electric of van Gacia, ook twee absolute topmerken in de wereld van de elektriciteit!

Een 3 fase groepenkast bestel je voordelig bij Weltechniek

Kun je niet wachten om die spiksplinternieuwe 3 fase groepenkast zo snel mogelijk in je meterkast te hebben hangen? Bestel dan direct! Wanneer je voor 17.00 bestelt, zorgen we ervoor dat jij je materiaal morgen al direct in huis hebt. Daarbij krijg je zoals gezegd 1 jaar garantie en mag je tot 30 dagen gebruik maken van je recht op retour. En heb je een vraag over jouw elektrische installatie of welke groepenkast het meest geschikt is? Of over iets heel anders? Aarzel dan niet om even contact op te nemen. Wij helpen je met veel plezier.