ABB groepenkast

Met een ABB groepenkast ben je verzekerd van een absolute topper in je meterkast. Niet voor niets is ABB marktleider in Nederland als het om groepenkasten voor woningen gaat. De hoogwaardige groepenkasten en bijhorende componenten voldoen uiteraard aan de NEN 1010 en zijn KEMA-gekeurd. Bekijk hieronder onze compleet afgemonteerde 1 en 3 fase ABB groepenkasten en bestel direct om jouw nieuwe groepenkast direct gratis thuis te laten bezorgen!

ABB HAF groepenkast met 1 of 3 fase aansluiting

Uniek aan ABB is het zogenaamde Hafonorm systeem (HAF). Dankzij dit Busboard systeem is het mogelijk de kast eenvoudig uit te breiden of te herschikken, bijvoorbeeld wanneer je gaat verbouwen. Net als bij bijvoorbeeld Gacia en Schneider heb je ook bij ABB keuze uit groepenkasten met een 1 of een 3 fase aansluiting. Vanwege de grotere stroombehoefte van veel woningen zie je bij nieuwere woningen bijna alleen nog maar 3 fase aansluitingen, maar 1 fase komt ook nog voor.

Groepenkast ABB en onderdelen compleet

De groepenkast van ABB die je bij Weltechniek bestelt, wordt compleet met alle componenten bij je thuis afgeleverd. Het enige wat jij als handige doe-het-zelver dus nog hoeft te doen, is hem ophangen en (laten) aansluiten. Je kunt bij het bestellen kiezen uit alle componenten, zoals installatieautomaten, aardlekschakelaars, aardlekautomaten, beltrafo’s, fornuisgroepen en krachtgroepen (alleen bij 3 fase).

Asea Brown Boveri – Meer dan 130 jaar innovatie

Het bedrijf Asea Brown Boveri, kortweg ABB, kennen we natuurlijk allemaal van de supermooie groepenkasten. Maar wist je dat het fabriceren van groepenkasten maar een heel klein deel uitmaakt van alles wat ABB doet? Het Zweeds-Zwitserse bedrijf bestaat namelijk al meer dan 130 jaar en is actief in talloze sectoren, van transport tot utiliteitsbouw. Ook heeft het allerlei slimme oplossingen ontwikkeld om de energietransitie vorm te geven. Kortom: een mooi bedrijf met geschiedenis én toekomst!

ABB groepenkast koop je voordelig bij Weltechniek

Jouw werk makkelijk maken, daar staan we voor. Dat begint met het aanbieden van topkwaliteit materiaal, zoals een ABB groepenkast en ander elektra. Maar we gaan nog veel verder. Zo bezorgen we alles vanaf € 125,- gratis bij jou thuis en krijg je standaard maar liefst 30 dagen bedenktijd. Op alle groepenkasten krijg je bovendien 1 jaar garantie en bestel je vandaag voor 17.00? Mits we de kast op voorraad hebben, heb jij hem dan morgen al in huis. De kers op de slagroom op de taart is onze klantenservice. Bij hen kan je altijd terecht met al je vragen!