Gacia groepenkast

Gacia groepenkast bestellen? Dat doe je bij ons! Bij Weltechniek hebben we alle soorten groepenkasten van dit populaire elektronica-merk voor je samengesteld en voorbedraad. Het enige wat jij nog hoeft te doen is uitkiezen, bestellen en (laten) ophangen in jouw meterkast. Alle groepenkasten zijn voorzien van KEMA-gekeurde componenten en je krijgt standaard 1 jaar garantie. Bestel direct om jouw groepenkast van Gacia direct gratis te laten bezorgen, met tot 30 dagen bedenktijd!

Filteren

Groepenkasten van Gacia met 1 of 3 fase aansluiting

Wij bieden zowel 1 fase als 3 fase groepenkasten van Gacia aan. Welk type groepenkast jij nodig hebt, is afhankelijk van de elektriciteitsaansluiting in de meterkast. De meeste huizen zijn voorzien van een 1 fase aansluiting, maar 3 fasen komt ook steeds meer voor, omdat dit nodig is voor apparaten die krachtstroom nodig hebben. Denk aan laadpalen, bubbelbaden en elektrische kookplaten.

Weet je niet welke aansluiting je nodig hebt? Kijk dan op je elektriciteitsmeter. Staat hier 220/230V? Dan heb je een 1 fase aansluiting. Staat hier 3x 220/230V of 380/400V? Dan heb je een 3 fasen aansluiting. Een ander verschil tussen 1 en 3 fasen is ook het aantal draden. Bij 1 fase zie je 2 draden onder de meterkast uitkomen. Bij 3 fasen zijn dit er 4.

Samenstelling Gacia groepenkast

Naast het aantal fasen heb je bij Weltechniek keuze uit een groot aantal samenstellingen van je Gacia groepenkast. Zo kun je uiteraard het aantal groepen kiezen, maar bieden we je ook kasten aan met extra’s als een beltrafo (voor de deurbel) een kookgroep en een krachtgroep (alleen bij 3 fasen). Ook kun je bij onze Gacia kasten kiezen voor verschillende aantallen aardlekautomaten (ofwel: alamat). Er is dus altijd een groepenkast die past!

Gacia groepenkast kopen bij Weltechniek

Wij van Weltechniek doen er alles aan om jouw werk makkelijk te maken. Daarom mag je altijd contact opnemen met al je vragen over elektra, jouw klus of onze service. Heb je bijvoorbeeld een vraag over een Gacia groepenkast? Of heb je een samenstelling nodig die je niet tussen ons aanbod kunt vinden? We helpen je graag en kunnen eventueel een kast op maat voor je maken. Ook profiteer je altijd van gratis verzending. En hebben we de kast van jouw keuze op voorraad? Dan heb je hem morgen al in huis (indien voor 17.00 besteld)!