Itho Daalderop sensoren

Wil jij jouw Itho Daalderop ventilatiesysteem helemaal automatisch laten functioneren? Maak dan gebruik van één of meerdere Itho Daalderop sensoren! Met een Itho CO2 sensor zorg je ervoor dat de luchtkwaliteit altijd optimaal blijft en met een Itho RV sensor weet je zeker dat het vochtgehalte in bijvoorbeeld de badkamer nooit te hoog wordt. Direct beginnen met ventileren? Bestel je sensoren dan op werkdagen voor 17:00, want dan verzenden we ze dezelfde dag nog!

Filteren

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Sensoren voor Itho Daalderop ventilatie

De ventilatie van Itho Daalderop behoort tot de absolute top van de markt. De systemen van dit merk worden aanbevolen om ervoor te zorgen dat er binnenshuis altijd voldoende lucht wordt ververst. Dit vanwege de goede prestaties, de vriendelijke prijs en het praktische gebruik, zeker in combinatie met sensoren en een afstandsbediening. Door jouw ventilatiebox te koppelen met draadloze sensoren en een afstandsbediening kun je hem namelijk volledig automatisch de lucht laten verversen. Zo heb je nergens meer omkijken naar en bespaar je op de stroomkosten. Ook heb je altijd de mogelijkheid om hem een tandje hoger of lager te zetten.

Itho CO2 sensor

Met een Itho CO2 sensor laat je automatisch het CO2 gehalte in de lucht meten. De sensor geeft  een seintje aan je ventilatiebox wanneer het CO2 gehalte boven een bepaalde waarde komt, waarna de box aanslaat of een tandje harder gaat draaien. CO2 sensoren zijn perfect om de luchtkwaliteit in de gaten te houden, omdat het CO2 gehalte veel zegt over de luchtkwaliteit. Dit komt omdat wij mensen zuurstof omzetten in CO2. Een te hoog gehalte CO2 duidt dus op een te laag gehalte zuurstof en dat wil je voorkomen!

Itho RV sensor

De Itho RV sensor werkt op een vergelijkbare manier als de CO2 sensor. Het verschil is alleen dat RV sensoren het vochtgehalte in de lucht meten, in plaats van het CO2 gehalte. Een vochtsensor biedt de perfecte oplossing om natte ruimtes als badkamers automatisch te ventileren. Wanneer de douche gebruikt wordt en het vochtgehalte stijgt, zal de ventilatie automatisch inschakelen. Wanneer het vochtgehalte vervolgens weer zakt, zal de ventilatiebox ook automatisch uitschakelen: praktisch,  comfortabel en duurzaam.

Itho Daalderop sensoren koop je voordelig online bij Weltechniek

Weltechniek is hét online adres voor voordelig materieel van topkwaliteit. Zo maken wij jouw werk niet alleen makkelijker, maar ook een stuk rendabeler. Naast Itho Daalderop sensoren vind je bij ons namelijk ook alles op het gebied van ventilatietechniek. En wil je direct aan de slag met je Itho CO2 sensor of je Itho RV sensor? Bestel dan op werkdagen voor 17:00, en jouw pakketje gaat dezelfde dag nog op de post.