Itho Daalderop CVE-S ECO

Woning ventileren? Goed idee! Bij Weltechniek helpen we je daarom graag. Hoe? Met het beste materiaal dat je jezelf als vakman of handige doe-het-zelver kan wensen. De Itho Daalderop CVE-S ECO ventilatorbox is hier een prachtig voorbeeld van: krachtig, energiezuinig en voordelig. Niet voor niets de meest gebruikte ventilatiebox in ons land. Bestel direct en profiteer ook nog eens van gratis verzending!

Filteren

Toont alle 8 resultaten

Toont alle 8 resultaten

Wat maakt de Itho Daalderop CVE-S ECO ventilatiebox zo populair?

De Itho Daalderop CVE-S ECO is niet alleen zeer voordelig in aanschaf, maar ook in gebruik. Dit komt omdat deze ventilatiebox tot wel 83% minder energie verbruikt dan andere ventilatoren. Tegelijkertijd beschikken ze over voldoende vermogen om de hele woning te ventileren volgens de geldende normen. Heel fijn aan de ventilatorboxen van dit merk is daarnaast dat ze fluisterstil hun werk doen en standaard zijn voorzien van een geïntegreerde vochtsensor. De sensor zorgt ervoor dat de ventilator automatisch extra snel gaat draaien wanneer jij bijvoorbeeld onder de douche staat: erg comfortabel en superslim!

Itho Daalderop ventilatiebox installeren

Als ventilatie-professional hoeven we je vast niet uit te leggen hoe je een mechanische ventilatiebox moet installeren in een woning. Als handige doe-het-zelver heb je wellicht wat meer hulp nodig. Daarom is het goed om te weten dat de ventilatieboxen geleverd worden met een praktische handleiding. Hierin lees je onder meer hoe je jouw ventilator aansluit tussen de spirobuis of ventilatieslang van je ventilatiesysteem en de afvoer naar buiten. Let er in ieder geval op dat je de box eerst installeert voordat je hem aansluit op netstroom, om gevaarlijke situaties te voorkomen.

Bediening en extra sensoren voor je Itho Daalderop ventilatiebox

De Itho ventilatoren zijn standaard voorzien van een geïntegreerde RV-sensor (vochtsensor) en bediening op de box. Voor nog meer comfort en een betere luchtkwaliteit is de ventilatorbox ook te koppelen aan een draadloze afstandsbediening en externe vocht- en CO2-sensoren. Niet alleen kan je met de draadloze bediening je ventilatie in een handomdraai harder of zachter zetten, ook is het mogelijk om programma’s in te stellen. Zeker in combinatie met CO2-sensoren – waarmee je de ventilatie kan laten inschakelen als de luchtkwaliteit onder een bepaald niveau komt – zorgt dit voor permanent optimaal binnenklimaat.

Itho Daalderop CVE-S ECO koop je voordelig online bij Weltechniek

Weltechniek is hét online adres voor iedere professionele én recreatieve ventilatie-installateur. Naast topventilatorboxen als de Itho Daalderop CVE-S ECO vind je in ons assortiment bijvoorbeeld ook geveldoorvoeren en fraaie ventilatieventielen. Alles om jouw werk makkelijk te maken! Daarbij profiteer je ook nog eens van gratis verzending vanaf €75,- en tot 30 dagen gratis retourrecht. En heb je een vraag over een product? Dan kan je altijd terecht bij ons klantenservice van Champions League niveau.