Itho Daalderop Optima

Ben jij op zoek naar een totaaloplossing voor de ventilatie van een woning? Dan biedt de Itho Daalderop Optima serie een perfecte oplossing. Deze pakketten bestaan uit een hoogwaardige Itho Daalderop CVE-S ventilatorbox in combinatie met geïntegreerde en externe sensoren. Hiermee heb je – naast een paar handige handen – niets anders meer nodig om jouw ventilatieklus tot een succes te maken. Bestel nu en profiteer van gratis verzending.

Filteren

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

Itho Daalderop Optima Inside

De ventilatieboxen van Itho Daalderop zijn op dit moment de meest verkochte in hun soort. Niet verwonderlijk, want deze boxen combineren krachtige prestaties met een uitzonderlijk laag verbruik en een dito geluidsniveau. En wat ook meespeelt: ze zijn erg betaalbaar. 

Erg fijn aan Itho Daalderop is daarnaast dat ze tevens complete pakketten leveren, zoals het Optima Inside pakket. Dit pakket bestaat uit de standaard CVE-S ECO en is niet alleen voorzien van een geïntegreerde vochtsensor, maar ook van een geïntegreerde CO2-sensor met geïntegreerde bediening. Hierdoor kan de unit niet alleen automatisch inschakelen bij een hoog vochtgehalte, maar ook wanneer de luchtkwaliteit in huis onder een bepaald niveau komt.

Itho Daalderop CVE-S Optima 2

Een andere optie die we je samen met Itho Daalderop kunnen aanbieden is de CVE-S Optima 2. Het verschil met de Optima Inside is dat de Optima 2 wordt geleverd met twee externe CO2-sensoren. Dit maakt het nauwkeuriger meten en preciezer sturen van het ventilatiesysteem mogelijk, waardoor je heel nauwkeurig de luchtkwaliteit in bijvoorbeeld slaapkamers automatisch kan regelen. 

Itho Daalderop Optima bedienen

De ventilatieboxen van Itho Daalderop kunnen eenvoudig aan- en uitgeschakeld worden via de box zelf. Maar eigenlijk heb je daar dankzij de ingebouwde en externe sensoren geen omkijken meer naar. Wil je toch graag de mogelijkheid hebben om op afstand je ventilatiesysteem te bedienen? Dan kan dat altijd met een speciale afstandsbediening die je kan monteren in de wand.

Itho Daalderop Optima koop je voordelig online bij Weltechniek

Bij Weltechniek zijn we er trots op dat we de afgelopen jaren zijn uitgegroeid tot dé online specialist voor voordelig materiaal van topkwaliteit. Naast het beste van Itho Daalderop Optima vind je bij ons bijvoorbeeld ook hoge kwaliteit gevelroosters en de beste aluminium tape. Alles om jouw ventilatieklus makkelijk te maken. En extra voordelig, want vanaf €125,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Bovendien kan je tot 30 dagen gratis retourneren en verzenden we je producten op werkdagen altijd dezelfde dag als je voor 17:00 bestelt.