Itho Daalderop afstandsbediening

Wil jij jouw Itho Daalderop ventilatiesysteem op afstand bedienen? Dan vind je op deze pagina het product wat je nodig hebt: een draadloze Itho Daalderop afstandsbediening. Alle modellen in onze webshop zijn van het merk Itho Daalderop zelf, zodat je gegarandeerd bent van de beste originele kwaliteit en volledige comptabiliteit met de ventilatorboxen van het merk. Bestel op werkdagen voor 17:00 en je bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden!

Filteren

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten

Afstandsbediening voor Itho Daalderop

Met ventilatie van Itho Daalderop beschik je over één van de beste systemen die er momenteel op de markt zijn. Itho Daalderop blinkt niet alleen uit in vermogen en betrouwbaarheid, maar kan ook eenvoudig worden aangesloten op sensoren en afstandsbedieningen. Op die manier kun je jouw ventilatie eenvoudig bedienen via een paneel in de wand in de gang of bijvoorbeeld de keuken. In combinatie met sensoren laat je het systeem bovendien volautomatisch werken en behoud je altijd het ideale CO2- en vochtgehalte in ruimtes.

Met Itho RFT bedien je het ventilatiesysteem op afstand

De Itho afstandsbediening sets zijn voorzien van een RFT zender en een RFT ontvanger. De ontvanger monteer je eenvoudig in de ventilatiebox. De zender kun je net als een lichtknopje in een wand monteren. Na montage bedien je jouw ventilatie unit simpel en snel met de fijne knoppen op de draadloze zender. Je hebt hierbij vier opties: twee standen (laag en hoog), een automatische stand (met sensoren) en een timerstand. 

Itho afstandsbediening installeren

Omdat de Itho afstandsbediening geheel draadloos werkt, installeer je hem eenvoudig in een wand. Met een long-life batterij hoef je slechts één keer in de 12 jaar de batterij te vervangen. We raden aan om hiervoor een plek in de keuken, woonkamer of gang te gebruiken, zodat je er altijd makkelijk bij kunt. Je monteert de afstandsbediening in de wand door eerst het frame in de wand te werken. Vervolgens kun je de zender er zo in klikken. 

Een Itho Daalderop afstandsbediening koop je voordelig online bij Weltechniek

Bij Weltechniek maken we jouw ventilatieklussen graag zo makkelijk mogelijk. Daarom vind je in onze webshop niet alleen een Itho Daalderop afstandsbediening, maar ook het beste materiaal voor onder meer ventilatiekanalen en ventilatieroosters. En omdat wij al onze producten tegen de scherpste prijzen in de markt zetten, zul je ze niet snel ergens goedkoper vinden. Anders horen we dat graag. Kan je niet wachten om te beginnen met ventileren? Bestel je materieel dan direct en profiteer ook nog eens van gratis verzending vanaf €75!