Aluminium tape

Geen enkele vakman kan zonder tape. En wanneer je moet isoleren of werkt met onderdelen die heet kunnen worden, is er maar één echte oplossing: aluminium tape! Onze hoogwaardige alu tape is isolerend, extreem hittebestendig, makkelijke te scheuren en heeft een hoge kleefkracht. Kies je maat en bestel om morgen al aan de slag te kunnen!

Filteren

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

Oerdegelijke isolerende en hittebestendige tape

Alutape heeft twee grote voordelen ten opzichte van andere soorten tape. Ten eerste is het bijzonder goed bestand tegen hitte en temperatuurverschillen (van -20°C tot wel 120°C). Aluminium vervormt of smelt namelijk niet, waardoor het altijd goed vast blijft zitten, ongeacht de temperatuur. Ten tweede heeft aluminium uitmuntende isolerende eigenschappen, omdat lucht er niet doorheen kan, en omdat het glanzende oppervlak licht en warmte reflecteert.

Toepassingen aluminiumtape

Vanwege deze twee unieke eigenschappen – temperatuurbestendigheid en hoog isolerend vermogen – kun je aluminiumtape bijna overal voor gebruiken. Voor professionals en doe-het-zelvers die lucht- en ventilatiekanalen monteren is de tape bijvoorbeeld een onmisbaar hulpmiddel om koppelingen tussen spirobuizen en hulpstukken luchtdicht af te werken. Daarnaast wordt het veel gebruikt in de autotechniek en bij het isoleren van woningen, bijvoorbeeld om kieren tussen PIR-platen te dichten.

Alu tape in diverse maten

Bij Weltechniek hebben we aluminiumtape van 50 en 75 mm breed op voorraad. Deze bestel je per rol van 50 meter. Ben je op zoek naar een andere maat of een ander soort tape? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met onze klantenservice. Met een glimlach helpen ze jou dan met het krijgen van het juiste product.

Aluminium tape kopen bij Weltechniek

Net als alles op het gebied van water- elektra- en luchttechniek, bestel je ook jouw aluminium tape veilig en snel via onze website. Bestel direct om je tape morgen gratis (vanaf € 75,- ) te laten bezorgen en te profiteren van altijd gratis 30 dagen retourrecht.