Badkamerventilator met timer

Ben je op zoek naar een stille badkamerventilator met timer? Dan ben je zojuist met je neus in de spreekwoordelijke boter gevallen. Hieronder vind je een ruime collectie wandventilatoren met instelbare timerfunctie. De apparaten zijn eenvoudig te monteren in het plafond of de muur van je badkamer, toilet of andere ruimte. Dankzij de timer lopen ze nog even na nadat je de ruimte hebt verlaten. Handig! Bestel direct en voor 17.00 om je ventilator morgen al in je badkamer te hebben!

Filteren

Resultaat 1–16 van de 22 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 22 resultaten wordt getoond

Automatische ventilator voor de badkamer of het toilet

Goede ventilatie is onmisbaar. Allereerst om de luchtkwaliteit goed te houden en geuroverlast te voorkomen. Ten tweede speelt ventilatie, met name in de badkamer, een grote rol bij het ontvochten van de ruimte. Zonder goede ventilatie zal de luchtvochtigheid te hoog blijven, wat leidt tot vochtschade en schimmelvorming. Een wand- of plafondventilator met timer is in veel gevallen de perfecte ventilatiemethode, omdat deze niet direct uitschakelt samen met het licht. Daardoor ventileert hij langer en krijg je automatisch een betere luchtkwaliteit en een lagere luchtvochtigheid.

Stille wandventilator met timer

Onze wandventilatoren zijn zeer stil. Afhankelijk van de grootte en het model produceren ze niet meer dan 32 tot 40 dB. De ventilator schakelt automatisch aan wanneer het licht in een ruimte wordt aangeschakeld. Doe je het licht uit, dan blijft de ventilator nog een tijdje doorlopen. Deze doorlooptijd kan worden ingesteld met de timer, van 0 tot 30 minuten. Zo kan je hem precies afstellen op de hoeveelheid luchtcirculatie die in de ruimte vereist is.

Eenvoudig te monteren in badkamer, toilet of andere ruimte

We verkopen de ventilatoren met timer in alle gangbare maten, die overeen komen met de maten van je ventilatieslang of –buis (100, 125 of 150 mm). De ventilatoren zijn geschikt voor montage in de wand of in het plafond, afhankelijk van waar het ventilatiekanaal zich bevindt. Wil je weten hoe je hem precies aansluit op het elektra? Bekijk dan de meegeleverde, Nederlandstalige gebruiksaanwijzing. En kom je er echt niet? Dan kan je altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Je bent meer dan WELkom!

Badkamerventilator met timer kopen bij Weltechniek

Wil je jouw badkamerventilator met timer morgen al in huis hebben? Bestel hem dan vandaag nog voor 17.00! Wanneer we hem op voorraad hebben, wordt hij direct de volgende dag bezorgd. Bestellingen van €125,- bezorgen we bovendien helemaal gratis en je krijgt standaard 30 dagen bedenktijd.