Badkamerventilator met vochtsensor

Een te vochtige badkamer kan tot grote problemen leiden. Denk aan schimmel, schade aan tegels en het pleisterwerk, en verkleuringen. Met een badkamerventilator met vochtsensor voorkom je deze problemen. De ventilator is eenvoudig te monteren in plafond of muur en slaat automatisch aan en uit, afhankelijk de luchtvochtigheid. We hebben ze in alle maten. Dus kies je maat, bestel direct en laat je ventilator direct gratis (vanaf €125,-) thuisbezorgen!

Filteren

Toont alle 11 resultaten

Toont alle 11 resultaten

Automatische badkamerventilator

Heb je geen raam in de badkamer en wil je desondanks toch geen vochtproblemen? Dan is een automatisch ventilator met sensor de ideale oplossing. Na montage en het instellen heb je er namelijk geen omkijken meer naar. Je hoeft de ventilator namelijk niet zelf aan en uit te zetten en hij gaat ook niet vanzelf aan wanneer je de ruimte betreedt (dit kan overigens wel als je hem aansluit op de lichtschakelaar). Hij gaat pas aan wanneer de luchtvochtigheid te hoog wordt, bijvoorbeeld bij het gebruiken van douche of bad. Zo wordt de ruimte nooit te vochtig, bespaar je energie en hoef je zelf geen enkele moeite te doen. Ideaal!

Stille wandventilator met hygrostaat 

Dit type wandventilatoren is uitgerust met een zogenaamde hygrostaat. Dit ingenieuze onderdeel werkt in principe net als een thermostaat, maar dan met luchtvochtigheid. Komt de luchtvochtigheid boven een bepaalde drempelwaarde? Dan schakelt de hygrostaat automatisch aan en begint de ventilator te draaien. Hierdoor daalt de luchtvochtigheid, totdat de drempelwaarde weer is bereikt. Vervolgens schakelt hij automatisch uit. Deze drempelwaarde kun je bovendien eenvoudig zelf instellen!

Eenvoudig te monteren in badkamerplafond of -muur 

Al onze wandventilatoren worden geleverd met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing, waarin je precies kunt lezen hoe je hem aansluit. De ventilatoren passen op iedere ventilatiebuis of ventilatieslang (let wel even op de maat) en kunnen direct aangesloten worden op de netstroom. Een prachtige klus dus voor de handige doe-het-zelver, of de ervaren professional! Kom je er niet uit of heb je vragen over de montage of het instellen? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met onze klantenservice.

Badkamerventilator met vochtsensor kopen bij Weltechniek

Alles wat met Water, Elektra en Lucht (WEL) te maken heeft, bestel je veilig en vertrouwd via de webshop van Weltechniek. Ook een hoge kwaliteit badkamerventilator met vochtsensor koop je dus bij ons! Wanneer je voor 17.00 bestelt, en we hebben het product op voorraad, dan heb je hem zelfs morgen al in huis. Bovendien bezorgen we gratis vanaf €125,- en krijg je maar liefst 30 dagen bedenktijd.