Broekstuk

Broekstuk nodig? Dan ben je bij Weltechniek aan het bijzonder goede adres. Hieronder vind je een breed assortiment aan broekstukken uit topkwaliteit glad gegalvaniseerd staal. Perfect om luchtdichte en uiterst duurzame vertakkingen aan te leggen in luchtkanalen. Bestel direct en profiteer van gratis verzending vanaf € 75,- en 30 dagen bedenktijd.

Filteren

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Luchtdichte aftakkingen voor elke ventilatiewens

De broekstukken zijn eenvoudig te monteren. Door de kanalen van de hulpmiddelen voor spiromateriaal over de spirobuis heen te schuiven en deze vast te schroeven met zelf-borgende schroeven, creëer je een luchtdichte verbinding. Een broekstuk, ook wel een y-stuk genoemd, kan tevens gebruikt worden in combinatie met flexibele ventilatieslangen. De aansluiting dient in dit geval afgesloten te worden met een slangklem. Een spirobroekstuk is volbad verzinkt, gemaakt van hoogwaardig sendzimir-staal en ge-puntlast om een hoge weerbaarheid en de beste kwaliteit te garanderen.

Broekstukken voor spirobuizen in elke diameter

In de webwinkel van Weltechniek.nl vind je broekstukken met een grote verscheidenheid aan diameters; van 100 millimeter tot 400 millimeter. Hebben jouw spirobuizen een afwijkende diameter en staat het y-stuk dat jij nodig hebt niet in de webshop? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing. Dankzij de uitstekende contacten met onze leveranciers, kunnen we je in veel gevallen op maat bedienen. Uiteraard ben je ook voor andere spirohulpmiddelen binnen onze webshop aan het juiste adres!

Snel en eenvoudig online y-stukken bestellen

Weltechniek.nl is hét adres voor luchtbehandeling en méér. Ontdek ons ruime assortiment broekstukken en y-stukken en bestel online al jouw benodigdheden voor de complete installatie van ventilatiesystemen. Bestellingen die op werkdagen voor 17.00 uur geplaatst worden verwerken en verzenden we – indien op voorraad – dezelfde dag. Alle producten worden standaard verzonden via onze vaste pakketdiensten en transportpartners. Kijk voor alle informatie over het ruilen of retourneren van producten op onze informatiepagina. Heb je een specifieke vraag? Op onze website geven we je antwoord op veelgestelde vragen.