Afdichtdeksel

Wil je een luchtkanaal afsluiten? Dan is een spiro deksel onmisbaar. Onze voordelige spiro afdichtdeksels zijn gemaakt uit hoogwaardig gegalvaniseerd staal: ideaal om spirobuizen en -hulpstukken luchtdicht en duurzaam af te doppen. Kies hieronder jouw maat en bestel direct om je materiaal morgen gratis (vanaf €125,-) te laten bezorgen.

Filteren

Resultaat 1–16 van de 22 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 22 resultaten wordt getoond

Eenvoudig spirobuizen, slangen en spiro hulpstukken afdoppen

Houd er rekening mee dat er twee soorten afdichtdeksels zijn. Bij Weltechniek hebben we ze allebei. Het ene type deksel (met een lagere rand) is geschikt voor het afdichten van spirobuizen en flexibele slangen. Met het andere type sluit je hulpstukken af, zoals bochten en T-stukken. Montage is heel eenvoudig, zonder extra aansluitstuk: steek de dop in de buis en schroef deze vast met zelftappende schroeven en werk af met aluminiumtape.

Deksels die je spiro kanalen luchtdicht afsluiten

Voor het optimaal laten werken van een ventilatiesysteem is het van groot belang dat de kanalen zo luchtdicht mogelijk zijn. Zo voorkom je drukverlies en daarmee onnodig energieverlies. Alle deksels in ons assortiment zijn gemaakt van hoogwaardig gegalvaniseerd staal en voldoen aan de hoge eisen op het gebied van luchtdichtheidsklasse C. Daardoor ben je dus niet alleen verzekerd van een bijzonder duurzame verbinding, maar ook van een minimaal rendementsverlies.

Afdichtdeksels in alle maten

Bedenk zoals gezegd dat er twee typen deksels zijn: voor buizen/slangen en voor hulpstukken. Houd er ook rekening mee dat de genoemde maat betrekking heeft op de diameter van de buis of het hulpstuk dat je wilt afdichten. We hebben standaard alle gangbare diameterafmetingen op voorraad. Heb je echter een maat nodig die er niet bij staat? Dan helpen onze helden van de klantenservice je graag verder.

Spiro deksels kopen bij Weltechniek

Voordelig en hoogwaardig materiaal als een spiro deksel koop je veilig en vertrouwd via Weltechniek. Wij zijn dé online en offline winkel voor alles op het gebied van elektra, luchttechniek en watertechniek. Je profiteert bij ons dan ook altijd van gratis 24-uurs verzending vanaf € 125,- en tot wel 30 dagen gratis retourneren.