Badkamerventilator 100 mm

Wil je een ventilator monteren op een ventilatiebuis of een ventilatieslang met een diameter van 100 mm? Dan is het belangrijk dat je precies de juiste maat hebt. En een badkamerventilator 100 mm is in dit geval precies de juiste maat! Hieronder vind je al onze ventilatoren met deze maat. Ze zijn eenvoudig te monteren in wand of plafond en geschikt als afzuiging in badkamers, toiletten en andere kamers.

Filteren

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Ventilatoren met een aansluitdiameter van 100 mm 

Een badkamerventilator sluit je eenvoudig aan, met behulp van de meegeleverde gebruiksaanwijzing in het Nederlands. Met uitzondering van de modellen met een stekker sluit je ze rechtstreeks aan op de netstroom, waarna ze automatisch aan- en uitschakelen (samen met het licht, met een timer of door een vochtsensor). De uitlaatkant van de ventilator sluit je aan op een bestaand luchtkanaal (in dit geval dus met een diameter van 100 mm). Heb je nog geen luchtkanaal? Kijk dan eens bij onze spirobuizen of ventilatieslangen.

Waarom badkamerventilatoren installeren?

Een wand- of plafondventilator is onmisbaar in vrijwel iedere badkamer, toilet of andere ruimte waar geen ramen zijn die open kunnen. Ventilatie is immers letterlijk van levensbelang voor jezelf en voor je woning. Zonder goede ventilatie ontstaat een slechte luchtkwaliteit, met alle gevolgen van dien: nare geurtjes, stank, schimmel en vochtschade. 

Wandventilator 100 mm, ook met extra functies

Bij Weltechniek heb je ruim de keuze als het gaat om ventilatoren in deze maat. Natuurlijk hebben we de standaard ventilator die aan- en uitschakelt wanneer je het licht aan of uit doet. En ben je op zoek naar een iets geavanceerder model? Wat dacht je dan van een ventilator met ingebouwde timer of een vochtsensor? De ventilatoren met instelbare timer blijven nog even draaien nadat je het licht uitdoet. Modellen met een vochtsensor schakelen automatisch in en uit wanneer de luchtvochtigheid boven of onder een instelbare drempelwaarde uitkomt. 

Badkamerventilator 100 mm kopen bij Weltechniek

Het beste materiaal op het gebied van luchttechniek koop je veilig en vertrouwd via Weltechniek. Ook voor een badkamerventilator met 100 mm aansluiting zit je helemaal goed bij ons. Je profiteert daarbij altijd van gratis verzending vanaf €75,- en maar liefst 30 dagen bedenktijd. Bestel je voor 17.00 en hebben we het product op voorraad? Dan heb je het morgen al in huis!