Boxventilator

Warme zomeravonden tijdens je vakantie of een plotselinge hittegolf. Heerlijk, maar soms heb je behoefte aan verkoeling. Zeker als je overdag hard aan het werk bent of ’s avonds wilt genieten van je welverdiende nachtrust. Met een boxventilator is frisse lucht altijd in de buurt, waar je ook bent. De compacte ventilatoren zijn eenvoudig mee te nemen en kunnen dankzij het slimme design in vrijwel elke ruimte geplaatst worden. Van caravan tot bouwkeet, met Weltechniek.nl zit je er altijd koel bij!

Filteren

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

Val met een gerust hart in slaap

De boxventilatoren hebben verschillende standen, waarmee je de blaassnelheid van de ventilator in kunt bepalen. De roterende schijf, die in- en uit te schakelen is, maakt het mogelijk de luchtverplaatsing volledig naar wens in te stellen. Daarnaast is elke boxventilator voorzien van een timerknop. Kies zelf de duur van het ventileren en het apparaat schakelt automatisch uit nadat deze periode is verstreken. Zo kun jij met een gerust hart in slaap vallen en geniet je van een optimale nachtrust.

Een boxventilator voor thuis en onderweg

Vele vakantievierders kunnen erover meepraten. In de zomer met de caravan naar Zuid-Frankrijk is heerlijk, maar de temperatuur in jouw vakantieverblijf loopt in de brandende zon snel op. Ben je de hitte even zat en ben je op zoek naar verkoeling? Met een boxventilator kun je in jouw caravan even aan de warmte ontsnappen. Door de kracht van de ventilatoren verandert jouw caravan in een mum van tijd in een prettige, koele omgeving, waarin je op je gemak kunt lunchen, een korte siësta kunt houden en ’s nachts geniet van een gezonde, fijne nachtrust.

Bestel jouw ventilator en houd je hoofd koel

Heb je behoefte aan verkoeling? Bestel dan vandaag nog jouw boxventilator bij Weltechniek.nl. Is jouw product op voorraad en ontvangen we jouw bestelling en betaling op werkdagen voor 17.00 uur? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verwerkt en verzonden. Voor je het weet verblijf ook jij in een koele, fijne woon- en werkomgeving. Wist je dat je in ons ruime assortiment vele soorten ventilatoren vindt, zoals statiefventilatorentafelventilatoren en vloerventilatoren? Een passend antwoord op elke ventilatiewens, voor nog meer zomerpret!