Vloerventilator

Wil je in een comfortabele omgeving wonen en werken, zonder dat de krant of jouw belangrijke aantekeningen van het bureau of de tafel waaien? Dan is een vloerventilator precies wat je zoekt. Deze ventilatoren doen waar ze goed in zijn en staan letterlijk met beide beentjes op de grond. Een benauwd kantoorpand, een woning waar de zon de gehele dag vrij spel heeft; om optimaal en plezierig te functioneren, is verkoeling een vereiste. Met vloerventilatoren, die eenvoudig te kantelen zijn, kun je gericht elke (werk)plek koelen en tegelijkertijd genieten van een industrieel design.

Filteren

Toont alle 8 resultaten

Toont alle 8 resultaten

Klein van stuk, groots in daden

Een grondventilator behoort tot de krachtigste ventilatoren en is daarom uitermate geschikt om grotere ruimtes gericht te koelen. De modellen zijn compact, makkelijk te verplaatsen en laten zich graag in de hoek zetten. Heb je even geen behoefte aan verkoeling? Dan berg je de ventilator eenvoudig op. Houd er wel rekening mee dat een vloerventilator in verhouding iets meer geluid produceert dan andere ventilatoren, zeker op kantoor of in de werkplaats valt het afspelen van je favoriete zomermuziek dus aan te raden. Zo kunnen jij en je collega’s in alle rust en in een prettige werkomgeving functioneren.

Een vloerventilator voor elk interieur

Ook thuis is een vloerventilator een prima aanwinst. Wil je in de warme zomermaanden comfortabel de krant lezen of je slaapkamer op een aangename temperatuur houden? Vloerventilatoren, in alle soorten en maten, bevorderen in elke ruimte de luchtcirculatie, zonder dat je zelf in een constante luchtstroom zit. Door de ‘koudere’ lucht die laag bij de grond hangt door de ruimte te verplaatsen, laat je de ventilator het werk doen en geniet jij van verkoeling. De stijlvolle grondventilatoren zijn bovendien een aanwinst voor elk interieur en kunnen ook nog eens tegen een stootje.

De beste prijs en snelle service

Wil je ook extra van het heerlijke weer genieten in een comfortabele woon- of werkomgeving? Bestel dan vandaag nog een vloerventilator. Ontvangen wij je bestelling en betaling op werkdagen voor 17.00 uur? Dan verwerken we jouw bestelling dezelfde dag nog. Naast vloerventilatoren vind je in het assortiment van Weltechniek.nl een brede selectie van verschillende modellen. Wil je meer weten over ventilatoren of ben je benieuwd welke ventilator het beste past bij jouw wensen en verwachtingen? Onze verkoelingsspecialisten helpen je graag verder!