Tafelventilator

Ideaal voor in de slaapkamer, op het bureau of op tafel: de tafelventilator. Deze ventilatoren zijn iets kleiner van formaat en kun je daardoor op vrijwel elke plek in huis plaatsen. Zo kun je in alle rust een tv-serie kijken of werken op een zomerse dag, zonder oververhit te raken. Ben je toe aan een beetje frisse lucht of wil je ondanks de warmte productief blijven? Weltechniek.nl helpt je in elke omstandigheid comfortabel te wonen, werken en leven!

Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Toont alle 10 resultaten

Nooit meer last van een broeierige slaapkamer

Die warme zomerdagen zijn natuurlijk heerlijk. Van ’s ochtends vroeg tot laat op de avond genieten van het prachtige weer, wat is het leven fijn als de zon zich laat zien. Geen greintje zorgen, totdat je de slaapkamer binnenstapt waar de temperatuur behoorlijk is opgelopen. Heeft jouw nachtrust te lijden onder de warmte? Een tafelventilator helpt je bij het maken een goede nacht. De compacte modellen passen prima op een nachtkastje of op de vensterbank, waardoor jouw benauwde slaapkamer verandert in een koele oase van rust. Dankzij de ventilator hoef je de ramen niet te openen voor een beetje frisse lucht en houd je ongenode gasten, zoals muggen of andere insecten, dus buiten de deur. Welterusten!

De beste plek voor een tafelventilator

Hoe goed jouw ventilator ook werkt, soms is zelfs de hoogste stand niet opgewassen tegen de warmte. Is er sprake van een hittegolf of heb je de zon de hele dag vol op je raam staan? Dan is het verstandig om ramen en deuren overdag gesloten te houden, net als gordijnen of luxaflex. Op die manier houd je de warmere lucht buiten. Als het ’s avonds is afgekoeld zet je alles open – vergeet niet de lichten uit te laten of horren voor ramen en deuren te plaatsen! – en plaats je de tafelventilator voor een open raam. De koelere lucht wordt zo nog sneller de kamer ingeblazen.

Frisse lucht in een handomdraai!

Verlang je naar een verkoelend briesje, een comfortabele nachtrust of werken in een prettige werkomgeving? Bestel dan vandaag nog een tafelventilator. Bestel en betaal je op werkdagen voor 17.00 uur? Dan wordt jouw ventilator dezelfde dag nog verzonden, zodat je snel kunt genieten van frisse lucht en een fijn woon- en werkklimaat. Wil je een grotere ruimte koelen of ben je op zoek naar een geschikte ventilator, die aansluit bij jouw persoonlijke wensen? In het assortiment van Weltechniek.nl vind je een ruim aanbod aan ventilatoren in alle soorten en maten!