XMvK-AS grondkabel

Met een XMvK-AS grondkabel heb je een ideale elektriciteitskabel om bijvoorbeeld een tuinhuis of tuinverlichting mee aan te sluiten op je elektrische installatie. De kabel is voorzien van een isolatielaag en een metalen aardscherm, wat hem – zoals de naam het al aangeeft – heel geschikt maakt voor toepassingen onder de grond. Ontdek al onze XMvK-AS kabels en bestel voor 17:00 om je kabels vandaag nog te laten verzenden.

Show Filters

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten

Wat is een XMvK-AS kabel precies?

Een XMvK-AS kabel is een elektriciteitskabel die in veel opzichten lijkt op een XMvK-installatiekabel. Ook een XMvK-AS kabel is voorzien vaan (lichte) isolerende mantel, waardoor de kabel goed beschermd is maar toch soepel en licht is om mee te werken. Het verschil zit hem in de toevoeging: AS. AS staat voor aardscherm. Dit is een stalen mantel die zorgt voor extra stevigheid. Ideaal voor toepassingen waar dit gewenst is, zoals in de grond.

XMvK buitenkabel of YMvK-as?

Naast een XMvK-AS buitenkabel, vind je in onze webshop nog een ander type buitenkabel dat vaak wordt toegepast bij woningen en bedrijfspanden: de YMvK-AS kabel. Beide kabels zijn voorzien van een aardscherm (AS), en dus prima geschikt voor in de grond. Gaat het om een lichte toepassing, zoals buitenverlichting? Dan is een XMvK-as kabel waarschijnlijk prima. Heb je een kabel nodig die bestand is tegen hitte, die zwaarder belast moet kunnen worden of die je wilt bundelen? Kies dan voor YMvK-as.

XMvK-AS grondkabel kopen en laten bezorgen

Een XMvK-AS grondkabel kopen en laten bezorgen doe je via Weltechniek. Wij zijn de #1 webshop voor de handige-doe-het-zelver en de ervaren vakman die op zoek is naar hoogwaardig materiaal tegen de scherpste prijs. Naast kabels en draden vind je in onze webshop bijvoorbeeld ook alles om groepenkasten te installeren en uit te breiden. En ben je op zoek naar kwaliteitsmateriaal om je kabels en draden weg te werken en te verbinden? Kijk dan zeker ook eens bij onze kabelverbindingselementen.