Geluidsdemper

Geluiddemper voor ventilatie kanalen nodig? Dan val je bij Weltechniek met je neus in de boter. In ons assortiment vind je professionele geluiddempers voor ronde ventilatiebuizen, voor fluisterzachte prijzen. Kies hieronder de maat die je nodig hebt en bestel direct om je demper(s) direct gratis (vanaf €125,-) te laten bezorgen waar jij wilt.

Filteren

Resultaat 1–16 van de 17 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 17 resultaten wordt getoond

Geluidsdempers voorkomen geluidshinder

In veel gevallen is het van belang dat een ventilatiesysteem in stilte zijn werk doet. Want of je nu aan het werken, wonen of studeren bent: frisse lucht is een stuk fijner als dat niet gepaard gaat met constant gezoem of gebrom. Professionals en doe-het-zelvers kunnen er met onze lichtgewicht dempers met een hoog absorptievermogen vanuit gaan dat hun kanalen geen geluidshinder (meer) veroorzaken.

Flexibele geluiddemper voor ventilatiekanalen

Onze geluiddempers dempen niet alleen het geluid, ze zijn ook nog eens buigzaam. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor zowel montage op spirobuizen als op flexibele ventilatiebuizen. De uiteinden bevestig je eenvoudig op de buis of een spiro hulpstuk, om zo een stil ventilatiesysteem te creëren.

Tip: plaats de geluiddemper zo dicht mogelijk bij, of op de ventilator. Zo profiteer je optimaal van de lawaai dempende kwaliteiten van het onderdeel.

Leverbaar in alle maten

Alle standaardmaten flexibele dempers vind je in ons assortiment in de webshop. Houd er rekening mee dat de genoemde diameter betrekking heeft op de diametermaat van de ventilatiebuis waarop je de demper wilt aansluiten. Heb je een maat nodig die er niet bij staat? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met onze kanjers van de klantenservice.

Geluiddemper kopen bij Weltechniek

Flexibele geluidsdempers voor ventilatie buizen koop je veilig en vertrouwd via Weltechniek. Naast geluidsdempers vind je in onze webshop duizenden artikelen voor water- elektra- en luchttechniek, zoals bijvoorbeeld spiromateriaal en -hulpstukken. Bij alles wat je bij ons bestelt profiteer je bovendien van gratis verzending vanaf € 125,- en een klantenservice waarmee je altijd voor het kampioenschap speelt.