Filterbox

Filterbox voor ventilatie nodig? Met onze filterboxen inclusief vliesfilter cassette zorg je voor een schone lucht in je ventilatiekanalen en daarbuiten. Het filter is uitneembaar en je kan het reinigen of vervangen door een vervangingsfilter uit ons assortiment. Kies hieronder jouw maat en bestel direct om het gratis (vanaf €125,-) te laten bezorgen!

Filteren

Resultaat 1–16 van de 18 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 18 resultaten wordt getoond

Filterbox voor ventilatie

Een filterbox is een onmisbaar onderdeel van een ventilatiesysteem. Dankzij het speciale uitneembare vliesfilter worden stof, haren, insecten en andere kleine deeltjes uit de lucht gefilterd. Hierdoor ben je verzekerd van schone lucht in en buiten je ventilatiesysteem. Schone lucht in je ventilatiesysteem is altijd belangrijk, maar met name als je werkt met warmtewisselaars. Deze zijn namelijk niet zo goed bestand tegen verontreinigde lucht.

Vervangbare vliesfilters

Onze filterboxen worden standaard geleverd met één filtercassette. Deze schuif je eenvoudig in én uit de filterbox, ook na montage in het ventilatiesysteem. Het filter kan met een stofzuiger worden schoongemaakt, waarna je het weer opnieuw kunt gebruiken. In ons assortiment vind je ook vervangingsfilters, voor als het originele filter aan vervanging toe is.

Filterboxen in elke afmeting

Je monteert de filterbox inclusief filtercassette eenvoudig tussen twee spirobuizen. Let bij het bestellen op de maat. De genoemde maat geeft de diameter van de buizen weer waartussen je het onderdeel bevestigt. Heb je een maat nodig die je niet in onze webshop ziet staan? Neem dan even contact op met onze klantenservice voor hulp op maat.

Filterbox kopen bij Weltechniek

Net als alles op het gebied van luchttechniek (en trouwens ook elektra en watertechniek), koop je een filterbox voor ventilatie en filtercassettes bij Weltechniek. Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur, waardoor je verzekerd bent van veilig online winkelen. Bovendien bezorgen we alle bestellingen vanaf € 125,- helemaal gratis en krijg je altijd 30 dagen gratis bedenktijd. Zo werkt het WEL!