Eindstuk

Eindstuk voor luchtkanaal nodig? Bij Weltechniek vind je de beste eindstukken (uitblaasstukken), voor scherpe prijzen. Al onze eindstukken zijn gemaakt uit hoogwaardig gegalvaniseerd staal en zijn voorzien van vogelgaas en regenkap. Kies je maat en bestel om gratis (vanaf €75,-) te laten bezorgen!

Filteren

Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond

Eindstuk met rooster voor horizontale uitvoer luchtsysteem

Luchtsystemen als ventilatie en afzuigingen met een horizontale uitvoer (bijvoorbeeld door een muur) dienen goed beschermd te worden. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat er geen regenwater in de buis komt. Ook wil je (gevleugelde) dieren geen kans geven in het systeem te kruipen of nog erger: zich erin te nestelen. Met onze eindstukken bescherm je luchtkanalen tegen regenwater en dieren. Dankzij de kap kan hemelwater niet binnendringen en dankzij het vogelgaas hoef je jezelf geen zorgen te maken over indringers.

Spiro eindstuk als onderdeel van ventilatie

Een eindstuk gebruik je als onderdeel van een ventilatie- of luchtsysteem uit spiromateriaal. Je monteert het onderdeel eenvoudig op een horizontale spirobuis door het er simpelweg in te schuiven en vast te maken met zelftappende schroeven.

Let op: dit eindstuk is niet geschikt voor gebruik op een verticale uitblaas (ofwel: door het dak). Gebruik hiervoor een dakkap of een deflectorkap.

Ronde eindstukken (buisroosters) in elke afmeting

Zoals je kunt zien hebben we buisroosters uit verzinkt staal in alle gangbare afmetingen op voorraad. Houd er rekening mee dat de genoemde diametermaat betrekking heeft op de diameter van de spirobuis waarop je het onderdeel monteert. Ben je op zoek naar een maat die er niet bij staat? Neem dan even contact op met onze klantenservice voor service op maat!

Eindstuk kopen bij Weltechniek

Ronde eindstukken voor luchtkanalen koop je veilig en vertrouw via Weltechniek. Wij zijn dé online en offline winkel voor alles op het gebied van water-, elektra- en luchttechniek. Alle spiro hulpstukken verzenden we gratis bij een bestelling vanaf € 75,-. Dat kan naar ieder adres, dus ook naar de werkplaats! Bovendien krijg je standaard gratis 30 dagen bedenktijd. JaWEL!