Starre aluminium ventilatieslangen

Ventileren? Lucht afvoeren? Lucht toevoeren? Het kan allemaal, met de juiste ventilatieslang. Een starre aluminium ventilatieslang is voor vrijwel alle doeleinden bijzonder geschikt. Deze hoogwaardige slangen zonder isolatie zijn hittebestendig en garanderen een hoog rendement van ieder luchtkanaal. Kies hieronder je maat en bestel voor 17.00 om je slang morgen gratis (vanaf €125,-te laten bezorgen).

Filteren

Toont alle 11 resultaten

Toont alle 11 resultaten

Aluminium slang voor diverse toepassingen

Onze starre ventilatieslangen zijn flexibel, hebben een lage weerstand en zijn bestand tegen temperaturen tot 140 °C. Dit maakt ze geschikt voor een groot aantal toepassingen waarbij je lucht effectief moet verplaatsen. Zowel professionals als handige doe-het-zelvers gebruiken deze aluminium slangen als afvoerbuis voor de afzuigkap of mechanische ventilatiesystemen. Ook voor andere ventilatieklussen, zoals het afvoeren van aircolucht of het aansluiten van een badkamerventilator kun je ze perfect gebruiken. Voor industriële toepassingen, zoals de afvoer van olie-gestookte ketels en open vuur, zijn ze overigens niet geschikt.

Alu ventilatieslangen zonder isolatie in alle maten

Net als onze hele collectie afzuigslangen en spirobuizen zijn ook starre aluminium slangen verkrijgbaar in alle gangbare diametermaten en lengtematen. De slangen zijn ook eenvoudig op maat de snijden of zelfs te knippen met een schaar. Houd er rekening mee dat de starre slangen buigzaam zijn, maar niet zo flexibel als de Aluconnect. En heb je juist een isolerende slang nodig, bijvoorbeeld om geluidshinder en warmteverlies tot een minimum te beperken? Dan is een Sonoconnect ideaal.

Starre aluminium ventilatieslang kopen bij Weltechniek

Net als al jouw hoogwaardige materiaal voor lucht-, water-, en elektrotechniek, koop je ook een starre aluminium ventilatieslang makkelijk en voordelig bij Weltechniek. Daarbij profiteer je zoals gewoonlijk van al onze voordelen, zoals gratis verzending vanaf € 125,-, bezorging binnen een dag als je voor 17.00 bestelt, en gratis retourneren binnen maar liefst 30 dagen. En heb je ergens een vraag over? Neem dan contact op met onze sportieve helden van de klantenservice. Ze zitten al met een glimlach voor je klaar!