Sonoconnect

Heb je een goed isolerende flexibele luchtslang nodig? Dan kun je niet om een Sonoconnect slang heen. Deze hoogwaardige slangen zijn fluisterstil en houden de lucht perfect op temperatuur. Dankzij de geïntegreerde laag glaswol zijn ze namelijk zowel thermisch als akoestisch geïsoleerd. Bestel op werkdagen voor 17.00 om je slang de volgende morgen al in huis te hebben!

Filteren

Toont alle 9 resultaten

Thermisch en akoestisch geïsoleerde afzuigslang

De Sonoconnect is een flexibele luchtslang, die bijzonder goed isoleert. Dit type slang bestaat uit een micro geperforeerde binnenslang uit aluminium en laminaat, wat versterkt is met metaaldraad. Daaromheen zit een laag glaswol. De buitenlaag is vervaardigd uit meerdere lagen aluminium en polyester. Dankzij deze constructie wordt geluid in je luchtkanalen gedempt en heb je minimaal warmteverlies.

Geïsoleerde luchtslang voor airco, verwarmingsinstallatie en meer

Dit type luchtslangen kun je gebruiken voor alle luchtsystemen, zoals afzuigingen, ventilatiesystemen en verwarmingskanalen. Vanwege de zeer goede thermische eigenschappen, is dit uitstekend materiaal voor verwarmingssystemen, warmtepompen en industriële toepassingen met warme lucht. De goede akoestische isolatie maakt de Sonoconnect daarnaast favoriet bij menig vakman die geluidshinder uit luchtkanalen tot een minimum wil beperken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan toepassingen met airco’s en ook weer warmtepompen.

Sonoconnect flexibele slangen in alle maten

De flexibele Sonoconnect slangen vind je in onze webshop in alle gangbare maten. Je bevestigt ze eenvoudig op zowel ronde als ovale aansluitingen met een slangklem. Voor montage op spirobuizen raden we een verbindingsstuk aan. Heb je een isolerende luchtslang nodig in een andere maat? Neem even contact met ons op, dan gaan we direct voor je op zoek!

Sonoconnect slang kopen bij Weltechniek

Al jouw professionele materiaal voor luchtbehandeling koop je bij Weltechniek. Ook een Sonoconnect slang shop je bij ons veilig, vertrouwd en voordelig. Alle bestellingen vanaf € 75,- bezorgen we helemaal gratis bij je thuis. Bestel je op werkdagen voor 17.00? Dan heb je jouw materiaal de volgende morgen al in huis. Ook krijg je standaard 30 dagen bedenktijd. En kom je er niet uit? Dan mag je altijd contact opnemen met onze experts van de klantenservice, voor advies op maat.