Wandventilator

Heb je weinig ruimte om een ventilator te plaatsen en ben je toch op zoek naar verkoeling? Een wandventilator is dan precies wat je zoekt. Deze ventilatoren zijn eenvoudig aan de muur of wand te bevestigen en nemen zo geen kostbare ruimte in. Ideaal voor bijvoorbeeld in de sportschool, maar ook in kleinere kantoren of appartementen ben je met een muurventilator verzekerd van een frisse, comfortabele én opgeruimde omgeving!

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

Geef frisse lucht alle ruimte

Een wandventilator is uitermate geschikt voor ruimtes waar je dagelijks gebruikt van maakt. Doordat de ventilator aan de muur of wand wordt bevestigd, wordt blokkade van de frisse luchtstroom voorkomen. Met een frisse, comfortabele omgeving als logisch gevolg. Een muurventilator is dankzij het slimme ophangsysteem eenvoudig te bevestigen aan de muur of het plafond. De aerodynamische ventilatorbladen zijn op drie snelheden in te stellen, zodat je in elke situatie de juiste frisse wind door jouw vertrek laat waaien.

De wandventilator als stijlvol woonaccessoire

Waren ventilatoren in het verleden velen een doorn in het oog, tegenwoordig is ook verkoeling hip. Verschillende wand- en muurventilatoren in het assortiment van Weltechniek.nl kennen een robuust, industrieel design en zijn zodoende het onmisbare zomeraccessoire. Niet alleen met het oog op woon- en werkcomfort, maar ook als stijlvolle toevoeging van jouw interieur. Is het jou vooral om een scherpe prijs te doen? Ook dan vind je in ons assortiment altijd een wandventilator, die passend antwoord biedt op jouw verkoelingsvraag.

Bestel vandaag nog jouw muurventilator!

Ben je die warme woonkamer en benauwde nachten zat? Of wil je jouw medewerkers een comfortabele werkomgeving bieden? Een wandventilator bestellen bij Weltechniek.nl is een fluitje van een cent. Ontvangen we jouw bestelling en betaling op werkdagen voor 17.00 uur? Dan sturen we jouw wandventilator dezelfde dag nog op. Voor je het weet genieten ook jij en de mensen om je heen van verkoeling. Naast muurventilatoren beschikken we over talloze andere ventilatiesystemen. Neem een kijkje in ons assortiment en vind het model dat bij jou past!