Clip ventilator

De allround oplossing voor directe verkoeling, wáár je ook bent. Een clip ventilator is op warme, benauwde zomerdagen jouw ideale gereedschap. Want waar je ook gaat of staat, de klemventilator neem je overal mee naar toe. Klem de ventilator vast aan de rand van je bureau, gebruik de handige voet voor de nodige verfrissing tijdens het koken of houd de temperatuur in jouw caravan comfortabel onder de hete Zuid-Europese zon. Even vastklippen en verkoelen maar!

Filteren

Toont alle 8 resultaten

Toont alle 8 resultaten

Klip-en-klaar!

De clip ventilatoren zijn voorzien van een krachtige bevestigingsklip, waardoor je overal kunt rekenen op frisse lucht. De ventilatoren beschikken over verschillende standen en zijn stil en zuinig in gebruik. Zo kun je ongestoord verder blijven werken of genieten van je welverdiende nachtrust, zonder dat je last hebt van de warmte. Doordat een klemventilator klein van formaat is, kun je vrijwel overal een plekje vinden voor het apparaat. De handige voet maakt dat je de clip ventilator ook op tafel kunt plaatsen. Je bent dus niet afhankelijk van het vastklippen.

Vind jouw clip ventilator in onze webshop

In de webshop van Weltechnie.nl vind je altijd de clip ventilator, die past bij jouw verkoelingsvraag. Omdat we kiezen voor kwaliteit, werken we alleen met toonaangevende merken op het gebied van ventilatie. Maak een keuze uit één van de verschillende klemventilatoren van Bestron, Fanline of Bio-G-Power en kies voor comfortabel wonen, werken en ontspannen. Cool en compact, voor een scherpe prijs!

Eenvoudig en veilig bestellen, snel geleverd

Weltechniek.nl is jouw webshop voor een heerlijke zomer. Ben jij een fan van de clip ventilator? Bestel dan vandaag nog jouw garantie voor verkoeling. Ontvangen we jouw bestelling en betaling op werkdagen voor 17.00 uur? Dan verwerken en verzenden we jouw klemventilator dezelfde dag nog. Heb je vragen over de ventilator die het best past bij jouw wensen of wil je meer weten over onze frisse producten? Onze verkoelingsspecialisten helpen je graag verder. Check ook ons uitgebreide assortiment met talloze typen ventilatoren; voor elke situatie, een oplossing op maat!