Keramische kachel

Keramische kachels kom je tegenwoordig overal tegen. In en om het huis, op de werkvloer of op de camping; een keramische kachel doet in elke omgeving veilig van zich spreken. Deze compacte, gebruiksvriendelijke kachels zijn speciaal ontworpen om op te kunnen bouwen als het buiten kouder wordt. Efficiënt, aangenaam, veilig en niet belastend voor de luchtwegen. Daar loop je vanzelf warm voor!

Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Veilig verwarmen in elke omgeving

Een keramische kachel is de perfecte warmtebron om een kantoor- of woonruimte op comfortabele wijze bij te verwarmen. De stralingswarmte is niet belastend voor de luchtwegen, doordat de stofdeeltjes niet kunnen verbranden in het warmte-element. Daarnaast zijn keramische kachels veiliger. De verwarmingselementen bieden hetzelfde vermogen als een elektrische kachel, maar warmen op een minder hoge temperatuur op als kachels met ijzeren verwarmingselementen. Ideaal als je (kleine) kinderen hebt of de kachel in een kleine ruimte, zoals een caravan, plaatst.

De keramische kachel: krachtig en functioneel

De keramische kachels kunnen tegen een stootje. Dat maakt deze verwarmingsbron tot bruikbaar gereedschap voor in de garage, schuur of op de werkplaats. De krachtige warmtebronnen zijn voorzien van verschillende standen en een regelbare thermostaat om in elke situatie een prettige, comfortabele woon- of werkomgeving te garanderen. Het verbruik van een keramische kachel is bovendien lager of gelijk aan het verbruik van een elektrische kachel.

Veilig bestellen, snelle levering

In het assortiment van Weltechniek.nl vind je onder meer keramische kachels van het toonaangevende merk Atomic Air Heating and Cooling. Heb je de keramische kachel, die past bij jouw verwarmingswensen gevonden en ontvangen wij jouw bestelling en betaling op werkdagen voor 17.00 uur? Dan verwerken en verzenden we jouw kachel nog dezelfde dag, zodat jij snel verzekerd bent van een comfortabele kamertemperatuur. Thuis, op je werk of op vakantie. Wil je meer informatie of heb je een specifieke verwarmingsvraag? Onze serviceafdeling helpt je graag verder.