Elektrische kachel

Of je nu aan het werk bent of ’s avonds onder de wol kruipt, niemand houdt van kou. Over het algemeen zitten we er allemaal warmpjes bij, maar in sommige situaties is centrale verwarming alleen niet voldoende voor comfortabel wonen of werken. Met een mobiele elektrische kachel heb jij het nooit meer koud. In welke ruimte je ook bent en wat je ook doet, houd kou buiten de deur en zit er altijd en overal warmpjes bij.

Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Toont alle 10 resultaten

Van in je bed tot op de bouw

Elektrische kachels werken op netstroom. Daardoor hoeven deze kachels, in tegenstelling tot andere typen, geen warmte op te bouwen. Het enige wat je nodig hebt om elke omgeving snel te verwarmen is een stopcontact. Is het in jouw badkamer ’s ochtends toch wel erg fris of werk je veel en vaak buiten? In de winter is een elektrische kachel jouw ideale gereedschap. Waar de kleine kachels in huis namelijk voor de nodige warmte zorgen, zijn de robuuste industriële kachels een aanwinst voor elke werkplaats. De krachtige warmtebronnen in ons assortiment verwarmen grote ruimtes snel en langdurig, zodat jij zorgeloos je handen uit de mouwen kunt steken.

Welke elektrische kachel past bij jouw wensen?

Zoals gezegd, elektrische kachels zijn er in alle soorten en maten. Kies je voor een kleine heteluchtkachel om ’s winters je woonkamer of schuur op temperatuur te brengen? Of ben je voor je werkzaamheden afhankelijk van een krachtige warmbron? Weltechniek.nl beschikt over een ruim aanbod en biedt een antwoord op elke verwarmingswens. Liever duurzaam verwarmen met een keramische kachel? Geen probleem. Een elektrische kachel biedt je zelfs in de donkere dagen veel comfort voor een kleine prijs.

Snelle levering, scherpe prijzen, gericht advies

Weet je waarvoor je jouw elektrische kachel gaat gebruiken en is het model van jouw keuze op voorraad? Als wij jouw bestelling en betaling op werkdagen voor 17.00 uur ontvangen, dan verwerken en verzenden we jouw bestelling nog dezelfde dag! Ben je benieuwd welke elektrische kachels het meest geschikt zijn voor de plek waar jij wel wat warmte kunt gebruiken of wil je meer informatie over elektrisch verwarmen? Uiteraard staan onze servicemedewerkers voor je klaar voor passend, hartverwarmend advies.