Kanaalverwarmer

Wil je een de lucht in een ventilatiekanaal verwarmen? Ga dan voor topkwaliteit elektrische kanaalverwarmers! Al onze kanaalverwarmers zijn uitgerust met oververhittingsbeveiliging en een aansluiting voor thermostaat. Kies de maat en het vermogen en bestel direct om het onderdeel gratis bij jou thuis of op de werkplaats te laten bezorgen.

Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Toont alle 8 resultaten

We verkopen geen gebakken lucht

Alle kanaalverwarming in ons assortiment is van A-kwaliteit. De apparaten zijn zoals gezegd allemaal voorzien van oververhittingsbeveiliging en een aansluiting voor thermostaat. Met een thermostaat schakelt het apparaat automatisch uit wanneer de temperatuur een vooraf ingestelde waarde heeft bereikt. Uiteraard is de verwarmer ook zonder thermostaat te gebruiken. Let wel altijd goed op de minimale luchtcapaciteit van je ventilatiesysteem, om onveilige situaties te voorkomen.

Kanaalverwarming als onderdeel van je spiro ventilatiesysteem

Onze kanaalverwarmers worden hoofdzakelijk gebruikt voor het verwarmen van de (toevoer-)lucht in metalen spirobuizen. Kanaalverwarming is op deze manier een innovatieve en duurzame manier om gebouwen op een slimme manier te verwarmen. Je kunt immers gebruikmaken van (groene) elektriciteit om de geventileerde lucht op te warmen. Zo dragen we met z’n allen niet alleen bij aan een beter klimaat in het gebouw, maar ook daarbuiten.

Kanaalverwarmers met verschillende afmetingen en vermogens

De elektrische kanaalverwarmingselementen monteer je op ronde spirobuizen. Let daarbij op de maat. De maten die genoemd worden bij de producten hebben betrekking op de diametermaat van je spirobuis. Let ook op het vermogen en houd zoals gezegd rekening met doorstroomsnelheid van de lucht om een optimale en veilige werking te kunnen garanderen.

Elektrische kanaalverwarmer kopen bij Weltechniek

Net als duizenden kwaliteitsonderdelen op het gebied van water- elektra- en luchttechniek, koop je ook jouw elektrische kanaalverwarmer voordelig bij Weltechniek. Daarbij profiteer je van gratis verzending thuis of op de werkplaats. Ook mag je gratis (ook als je niets koopt) gebruikmaken van onze befaamde Champions League service. Dus heb je een vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen!