Combiconnect

Heb je een stevige ventilatie- of afzuigslang nodig? Dan zit je goed met een Combiconnect slang. Deze hoogwaardige flexibele slangen zijn voorzien van een gewapende kunststof buitenlaag. Daardoor zijn ze extra goed bestand tegen scheuren en kunnen ze tegen een stootje. Kies hieronder je maat en bestel op werkdagen voor 17.00 om je materiaal de volgende dag gratis vanaf €125,- (indien op voorraad) te laten bezorgen!

Filteren

Toont alle 9 resultaten

Toont alle 9 resultaten

Extreem sterke flexibele luchtslang

De Combiconnect slangen zijn, net als de Aluconnect, vervaardigd uit meerdere lagen aluminium en polyester, met daartussen een stalen spiraaldraad. Daardoor zijn ze bestand tegen hoge temperaturen en bovendien brandveilig. Het extra voordeel van de Combiconnect flexslangen is dat ze een PVC buitenlaag hebben. Hierdoor is het een hele sterke slang die veel belasting aankan voordat hij scheurt.

Combiconnect slang voor diverse toepassingen

Deze flexibele luchtslangen zijn bijzonder geschikt voor uiteenlopende luchttoepassingen. Ze worden bijvoorbeeld veel gebruikt in de horeca, voor afzuigsystemen die zwaar belast worden. Ook kun je ze gebruiken voor het aanleggen van ventilatiekanalen, wanneer starre buizen geen optie zijn. De flexibele slangen zijn eenvoudig te bevestigen op ronde en ovale aansluitingen, met RVS-slangklemmen. Wil je de slang monteren op een spirobuis? Gebruik daar dan een verbindingsstuk voor.

Lucht, ventilatie- en afzuigslangen in alle maten

In ons assortiment vind je Combiconnect slangen in een groot aantal standaard diametermaten. Heb je een maat nodig die er niet tussen staat? Neem dan even contact op met onze klantenservice. We kijken dan samen met je of we de juiste slang voor je kunnen regelen. En heb je een goed isolerende slang nodig of is de extra scheurbestendigheid niet nodig? Kijk dan ook eens bij onze andere flexibele slangen.

Combiconnect slang kopen bij Weltechniek

Professioneel materiaal als een Combiconnect slang koop je veilig en vertrouwd bij Weltechniek. Wij zijn dé online winkel voor alles wat met luchtbehandeling, watertechniek of elektra te maken heeft. Je profiteert bij ons altijd van gratis verzending als je voor minimaal € 125,- bestelt. Bestel je op werkdagen voor 17.00? Dan heb je jouw spullen de volgende morgen al in huis!