Voorbedrade flex

Jouw werk makkelijk maken. Daar doen we het allemaal voor bij Weltechniek. De voorbedrade flex, ook wel bekend als voorbedrade flexbuis, is dan ook een product dat ons nauw aan het hart gaat. Zoals de naam het al zegt zijn de buizen al voorzien van kabels, waardoor je ze niet zelf meer door de buis moet trekken. Dat spaart tijd en moeite! Ontdek ons complete assortiment flexbuizen met draad en bestel voor 17:00 om je materiaal vandaag nog te laten verzenden.

Maak je werk makkelijk met een voorbedrade flex

In de woning- en utiliteitsbouw maak je als handige doe-het-zelver of ervaren vakman naast elektriciteitskabels ook gebruik van netwerkkabels, schakelkabels en signaalkabels bij je installaties. Natuurlijk kan je dan iedere kabel apart aanleggen en zelf trekken door een buis, maar veel handiger is het als de kabels al zijn voorbedraad in een buis. De buis kun je dan direct verwerken met de kabels er al in. Dat scheelt kostbare tijd en verkleint de kans op storing. Kortom: een slimme oplossing voor slimme installateurs.

Soorten voorbedraad flex

Wat je installatieklus ook is, bij Weltechniek vind je hiervoor ongetwijfeld de perfecte voorbedrade flexbuis. Wij bieden namelijk diverse soorten voorbedraad flex aan. Wil je bijvoorbeeld een coaxkabel en een UTP-kabel verlengen? Dan is dit – op een rol van 100 meter – een perfecte oplossing. Gaat het om een signaalkabel? Kies dan – jawel – voor een voorbedrade signaalkabel in een flexibele buis! Naast deze producten koop je via onze website nog een breed scala aan flexbuizen met draden. Kijk lekker rond en ontdek ons hele assortiment!

Voorbedrade flexbuis kopen en laten bezorgen

Direct beginnen met jouw werk makkelijk maken? Waarom niet! Het kopen van voorbedrade flexbuis is bij Weltechniek een fluitje van een cent. Selecteer de voorbedrade flex die jij nodig hebt, plaats hem in je winkelmand en reken af! Na je bestelling gaan wij direct voor je aan de slag. Bestellingen die voor 17:00 binnenkomen, geven we zelfs dezelfde dag nog mee met de koeriersdienst. En heb je nog meer nodig voor jouw elektraklus? Kijk dan zeker eens bij al ons elektramateriaal. Hier vind je écht alles om je werk nóg makkelijker te maken!