Gacia groepenkast 1 fase

Op zoek naar een voordelige groepenkast met een 1 fase-aansluiting? Dan is een Gacia groepenkast 1 fase wellicht iets voor jou. Het merk Gacia wordt steeds populairder, omdat ze een uitstekende kwaliteit weten te combineren met bijzonder scherpe prijzen. Bij Weltechniek kan je terecht voor een groot aantal voorbedrade 1 fase groepenkasten van dit merk. Ontdek het hieronder en bestel direct om je groepenkast direct gratis thuis te laten bezorgen!

Filteren

Resultaat 1–16 van de 76 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 76 resultaten wordt getoond

Groepenkasten van Gacia met 1 fase aansluiting

De groepenkasten met 1 fase aansluiting zijn geschikt voor de meeste woningen. Controleer voor je bestelt voor de zekerheid altijd even welke aansluiting je hebt, of vraag dit na bij je installateur of energieleverancier. Wanneer je op de elektriciteitsmeter 220/230V ziet staan, beschik je vrijwel zeker over een 1 fase aansluiting. Zo niet, dan heb je waarschijnlijk een 3 fasen groepenkast van Gacia of een ander merk nodig.

1 fase groepenkast Gacia samenstellen

Ieder woning is anders, en daarom is ook de stroombehoefte van iedere woning anders. Heb je bijvoorbeeld veel of weinig kamers? Kook je elektrisch? En heb naast een wasmachine wellicht ook een droger en een vaatwasmachine? Wat jouw woonsituatie ook is, wij hebben altijd de ideale Gacia groepenkast met het perfecte aantal groepen, beltrafo, kookgroep of aardlekautomaten (alamaten).

Over Gacia Electrical Appliance

Gacia Electricial Appliance, kortweg Gacia, is in 2002 opgericht in het Chinese Wenzhou. Sindsdien is het bedrijf door constante innovatie en focus op kwaliteit en veiligheid uitgegroeid tot een van de grootste producenten van groepenkasten en bijhorende componenten ter wereld. Alle componenten zijn dan ook KEMA-gekeurd en de groepenkasten voldoen aan de NEN 1010 normen. Bovendien geven we je standaard 1 jaar garantie op deze kasten.

Gacia groepenkast 1 fase kopen bij Weltechniek

Kan je niet wachten om je nieuwe groepenkast te (laten) installeren? Bestel je Gacia groepenkast met 1 fase aansluiting dan direct. Wanneer je vandaag voor 17.00 bestelt, en de kast is op voorraad, bezorgen we hem morgen gratis bij jou thuis. Twijfel je nog welke groepenkast voor jouw woning geschikt is, of heb je een andere vraag? Aarzel dan niet om even contact op te nemen. We helpen je met plezier!