ABB groepenkast 1 fase

Heb jij thuis een 1 fase aansluiting en ben je op zoek naar een topkwaliteit groepenkast? Dan is een ABB groepenkast 1 fase een bijzonder goede keuze. De groepenkasten van dit Zweeds-Zwitserse merk staan wereldwijd bekend als zeer betrouwbaar en zijn dankzij het HAF systeem zeer eenvoudig te gebruiken en uit te breiden. Ze voldoen dan ook aan de NEN 1010, zijn KEMA-gekeurd en worden volledig afgemonteerd gratis bij jou thuisbezorgd, inclusief 1 jaar garantie.

Filteren

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

ABB HAF groepenkast met 1 fase aansluiting

De groepenkasten van ABB zijn uitgerust met een Busboard systeem, ook wel het Hafonorm systeem (HAF) genoemd. Het voordeel van een ABB Haf groepenkast is dat deze is voorzien van een spanningsrail. Hierin kan je eenvoudig componenten klikken, die vervolgens direct onder spanning staan. Dit maakt de groepenkasten fijn in gebruik en je kan het eenvoudig uitbreiden, als je bijvoorbeeld gaat verbouwen. Houd er rekening mee dat een 1 fase groepenkast enkel geschikt is voor 1 fase elektriciteitsaansluitingen. Heb jij een 3 fasen aansluiting? Kijk dan hier.

ABB 1 fase groepenkast compleet met componenten

Wanneer je bij ons een 1 fase groepenkast van ABB bestelt, wordt deze helemaal klaar voor gebruik bij jou thuis bezorgd. Alle componenten en modules zijn dan dus reeds geïnstalleerd op het Busboard, welke uiteraard ook is voorzien van een hoofdschakelaar. Het aantal groepen (of aardlekautomaten) kan je zelf kiezen, net als extra componenten zoals bijvoorbeeld een kookgroep, een beltrafo en een stopcontact.

ABB groepenkast 1 fase koop je voordelig bij Weltechniek

Materiaal van de allerhoogste kwaliteit, voor de allerlaagste prijs. Een klantenservice van Champions League niveau, met de toegankelijkheid van een potje amateurvoetbal. Groepenkasten met een levertijd van minder dan een dag, maar wel met 1 jaar garantie. Zo maken wij jouw werk makkelijk! Bestel dus direct jouw ABB groepenkast met 1 fase aansluiting en laat hem morgen (mits voor 17.00 besteld) helemaal gratis thuisbezorgen.